Throwback

Hejsan!
Idag har jag studiedag, känns superskönt! Trots att jag egentligen kan sova lite längre lät jag ändå klockan vara kvar på ringning klockan sju. tycker faktiskt det är rätt mysigt att morna sig! Att veta att man kan ligga kvar en bra stund och inte vara stressad över att man ska vara någonstans. Vid åtta kom Daisy och hoppade upp i min säng och så låg vi och mös lite! Min mysis!
Annars har jag spenderat en och en halv timme åt att titta på Supernatural och bara dega. Men nu sitter jag med en sovande och sparkande liten vovve bredvid mig och redigerar videos. Jag har skjutit upp det så länge nu, men nu är det dags att ladda upp en video tycker jag! Men jag har klantat mig lite, så det kommer ta längre tid än väntat. Råkade kopiera ett videoklipp och klistra in det i samma projekt men vet inte riktigt var det hamnade. Kommer ta lång tid att kolla igenom eftersom hela videon är sammanlagt 30 minuter långt...
 
I alla fall. Jag sitter på Macbooken, vilket jag inte brukar göra. Så jag passade på att kolla igenom mina bilder på iPhoto och då hittade jag den här bilden!
Så långt hår jag hade! Saknar det lite fast ändå inte. När jag klippte kortare trivdes jag så sjuuuukt bra i det! Har bestämt mig att spara ut det ganska mycket, men nu vettefan om jag kommer göra det! Jag vill ha mitt hår som Kylie Jenners när hon hade blå dip dye!
 

Bridge






Tröja och jeans från H&M, bandana från Shock och skor från Adidas

Hittade dessa bilder idag! Tog dessa när jag var i Tyskland men glömde helt därefter att publicera dom, men nu får ni dom!

Stressig dag

Hej!
Detta får bli ett litet snabbt tidsinställt inlägg!
Denna dagen kommer att innehålla massor av saker för mig idag. Går i skolan länge, hem till mormor och morfar en stund och sedan ska jag till min "audition". Både mamma och jag ska sjunga, fast vid olika tider och kommer därför vara borta ganska länge, men vi räknar med att vara hemma halv nio!
Så uppdateringen är antagligen vara väldigt liten eller noll, men det är för bra anledningar!
 
Men jag måste säga att jag har saknat att sitta vid datorn och blogga!
 

Baby, let the wind us to places we´ve never been before

 

Nervööös

Hejsan!
Rena rama skämtet i fredags ju! I alla fall, det jag skulle ha berättat i lördags var att mina föräldrar åkte iväg till Skottland i fyra dagar. Under dom dagarna klarade jag och min lillasyster oss rätt bra! Första dagen åt vi middag hos mormor, sedan fixade vi den godaste lasagnen någonsin typ i fredags, lördagen beställde vi pizza och söndagen var vi med farmor på Emporia och åt sedan middag hos henne! Men annars har vi sovit själva och sånt och klarat oss finfint! Faktiskt en ganska rolig upplevesle, att kunna klara sig själv.
 
Men, nu är det så att jag ska på en slags audition imorgon. Mamma hade anmält mig och henne själv till Malmö Musikhögskola (berättar alldeles strax vad jag ska göra). Fick då brevet i fredags och blev så jävla nervös att jag blev tvungen att ringa till Skottland...
Jaja, som sagt ska jag på audition. Det är ju så att på musikhögskolan utbildar de sångpedagoger och musiklärare och då behöver (framförallt dom som ska bli sångpedagoger) någon att öva på. Så det är det mamma har anmält oss till. Jag ska alltså sjunga inför några stycken och antagligen berätta vad jag vill lära mig och bli bättre på osv. Men sen är det ju inte säkert att jag kommer in! Det är många som ska provsjunga och från dom plockar de ut några som de tycker är lämpliga att "öva på". Fatta så jävla nervös jag är! Jag sjunga inför fullt främmande människor!!! Det är som min musiklärare sa: Det blir något mycket mer personligt när man ska sjunga för någon än när man ska spela på ett instrument. Det är absolut sant. Tur att han har lovat att hjälpa mig att förbereda mig!
 
Så om det nu är så att jag verkligen får plats kommer jag få gratis sånglektioner. Hur nice är inte det?!
 
I alla fall, jag kände mig kreativ idag så jag hade en liten photoshoot med mig själv idag. Bilder kommer direkt efter det här inlägget!
 

Back

Hejsan!
Jag vet, jag har varit borta otroligt länge. Men nu är jag tillbaka! Jag uppdaterar er imorgon om mer vad som har hänt. 

 Idag har Evelina och jag gjort lasagne, alldeles själva (!), och den blev jättegod! Sen gick vi ut en runda med hunden och nu sitter vi och slötittat på Transformers. Hörs imorgon!




RSS 2.0