Spring Challenge Day 5

 

Har ingen rubrik till detta

Såg precis en video. Hon uttryckte sig så som jag också tycker.
Det är värt att titta på hela.
 

Spring Challenge Day 4+ Update


Detta blev inte riiiiktigt som jag hade tänkt mig... Bandanan är menad att man ska knyta den runt håret (som är uppsatt i en messy bun) och så ska skjortan vara uppknäppt (med linne under såklart) och väldigt oversize.
 
Jaja, detta kommer lite sent eftersom jag har varit hemma hos mormor och morfar fram till kvart över fem, hemma en liten stund och äta middag och sedan åka till Jägers och handla med mamma. Vi stannade där änna fram till klockan nio. Så därför har uppdateringen varit seg.
 
Ååååh, jag såg nästan alldeles precis en GIF (en rörlig bild) där Bambi står gråtande i snöstorm precis efter han hade förlorat sin mamma! Så sorgligt... Det känns fånigt, men jag började faktiskt gråta. Och hulka och allt. Man kan ju inte låta bli att föreställa sig hur det skulle bli utan min egen mamma! Eller pappa för den delen. Shit, blev så tagen av gråtandet att jag sitter helt trött här... Är jag den enda som blir extremt trött efter man har gråtit en skvätt???
 
Och på tisdag är det studiedag. Jag vet inte om jag ska vara hemma och ägna mig åt att slappa och baka bullar (det är ju fettisdagen på tisdag) eller om jag ska ut på stan och kanske ta en fika med en kompis. Fast baka bullar kommer jag göra i alla fall. Men väljer jag att gå ut på stan måste jag gå upp tidigare för att hinna med bullbakningen, är jag villig att ge upp en sovmorgon? DILEMMA!

Spring Challenge day 3

 

Tutorial???

Fick en fråga idag om hur jag lockar mitt hår. Jag har ju visat en teknik i en video, men det är inte den tekniken jag brukar använda. Vill ni ha en till video där jag visar hur jag lockar mitt hår? Med den tekniken jag brukar använda?
Just comment yes if you want to!!! :D
 

Spring Challenge Day 2

 

Playing the piano

Heeej!
Alldeles strax ska jag sticka iväg till min allra första pianolektion! Som jag har längtat! Jaja, skulle bara titta in lite snabbt. Bloggar mer ikväll! 



Spring challenge Day 1

 

Spring

Tro det eller ej, men jag har fått vårkänslor! På riktigt!
I flera dagar har jag gått runt i vårjackor och tunna strumpbyxor, och jag har inte frusit ett dugg! Dessutom såg jag lite snödroppar här och var! :) Ett säkert tecken för mig!
 
Just nu flamsar vårkänslorna runt i min kropp och det gör att jag vill inspirera er! Så nu har jag kommit på en challenge! En önske- outfit med vår- tema, varje dag i en vecka. Börjar idag!
En bild från hotellet när vi bodde i Duck Key. Superduper fint! Och bakom det vita staketet har de en pool med delfiner!
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Hade problem med att logga in och när jag väl kom in och skulle spara inlägget sa sidan att något gick snett... Så dessa inlägg som läggs in i dag var menade till igår.

Mickie Mouse

Jag är helt kär i denna tröja!
Jag har tänkt köpa denna i den största storleken som finns och använda den som klänning/tunika. Då kommer den att gå en bit nedanför rumpan, men mamma kommer antagligen klaga lite och säga att jag måste har nått längre under. Vilket jag antagligen kommer ha. Men tänk er denna med strumpbyxor, skinnjacka och mina Doc Martens- look-a-likes! Såå snyyggt! Kommer nog också styla det med en beanie, solglasögon och guldiga smycken. Aaah, can´t wait to buy it! Jag är också intresserad av samma sorts tröja fast den är grå med Batman- trycket på. Finns att köpa på H&M för 149 spänn!

I wish...

... att solen skulle titta fram.
Seriöst, solen har inte varit framme på riktigt på flera månader! Jag vill ha det ljust och soligt, men just ni är det bara grått och molnigt.... Ibland hatar jag våren, och hösten....... och vintern....
JAG VILL HA SOMMAR!
 
Jaja, jag tror jag har fått upp motivationen till att blogga igen! Good for you! Hihi...
Jag har redan fått lite tips om vad jag kan blogga om, som till exempel skolan (vilket jag ska göra snart!), men jag vill ha fler tips! Vad gillar ni att läsa om?!
 

Do not scare me like that!

Hej!
Jag fick för några minuter sen en kommentar på en bild på min Instagram. På ett språk som jag inte kan. Jag blev så jääkla rädd! Jag tänkte bara: tänk om det är en äcklig pedofil? Eller nån som skriver något fult eller dumt! Jag blev så rädd att jag satte mitt konto på privat. Senare när jag satte på datorn och skrev in det på Google Translate fick jag det på finska: Jag fick ditt efternamn. Och jag pustade ut!
Så om ni skriva en kommentar till mig så skriv på antingen svenska eller engelska!
If you want to write a comment to me on Instagram, do it on either swedish or english!
 
Skrev på engelska också ifall jag på nått konstigt sätt har någon utländsk läsare!

Vill ni följa mig heter jag emilialunden, och jag måste acceptera att ni vill följa mig. Vill ni vara säkra på att jag accepterar er får ni skriva en kommentar och skriva ert användarnamn!
Pusshej!
 

Night Walk

Hejsan! 
Jag är just nu ute på en liten natt promenad med Daisy. Kände mig så sjuuukt uttråkad, jag ville upp och röra på mig! Sitta vid datorn eller kolla på film kändes bara bläää!



Hej!

Aaaah, blir så jävla arg! Fattar inte vad som händer?! Nästan varenda app jag öppnar kraschar och stängs ner! Så jäkla jobbigt!

Jaja, jag har precis åkt lite skridskor med Saga och hennes mamma och lillebror. Nu ska vi hämta biobiljetter. Vu ska se Hundraåringen. 

Bloggar mer när jag kommer hem! 
Seeeeelfieeee!


EMILIA ÄR BÄST ENLIGT SAGA

Emilia tvingade mig att skriva ett gästinlägg på hennes blogg so well here i am. haha. Just nu så tittar Emilia på vines och är osocial. mehhehehhe. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva så jaaaaaaa.... Imorgon ska vi på tjejemässan vilket nog blir kul. Innan jag slutar så ville Emilia tilägga att hon är bäst så jag antar att hon är det.
BAAAAJ BAAAJ SEE JA LATÖR!
/SAGAAAA

Military Jacket

Tröja från Vero Moda, kjol, jacka och mössa från GinaTricot, strumpbyxor från H&M och skor från DinSko
Aaaargh, kan inte vädret bli finare? Det är så grått ute! Och det syns på bilderna...
Jag kan väl inte vara den enda som längtar så in i helvete till sommaren? Ibland önskar man att man var född i Florida, typ...
 

Short hair

Hej!
Idag har jag som sagt klippt mig, och en bra bit försvann! Har inte riktigt bra bilder, eller rättare sagt, mitt hår ser rätt risigt ut på bilderna så ni ska få bättre bilder imorgon, troligen.
Jag har tagit bilder på min outfit idag, ska bara redigera dem lite. Sen lägger jag upp dem.
 
 

Nämen, har jag en blogg?

Idag blev bloggen bortglömd, men det får jag försöka rätta till imorgon.
Hela dagen har jag gått runt och haft ont i hela kroppen nästan! Aaaaooowww! Och nu läser jag en bok som är typ femhundra sidor lång...

Och juste, mamma fyller år imon. Happy börfday!



The look- a- likes

I´m in love! Om ni har följt mig på min andra blogg, så vet ni nog hur obsessed jag var i mina fejkade Doc Martens. Använde dom varje dag tills dom nästan trillade sönder, och det var med tungt hjärta jag tvingades slänga dom... Skämt åsido, men detta är ett par skor som ni kommer få se ofta! Dom passar ju till allt! Dom kostade 299 kr på DinSko.
Nu ska jag titta på Dumma mej 2!

Chain


Här är mitt nya halsband! I looove it!
Tror det kallas ID Statement. Meen, jaja. Kostade 25 kr på Ur&Penn! KAP!

Doc Martens- lookalikes

Tröja och ring från Ginatricot, jeans från American Eagle, jacka från Cubus, skor från DinSko, halsband från Ur&Penn och örhängen från Glitter
 
Både skorna och halsbandet är nytt, det kommer closeup lite senare

Dig a little deeper

Förresten, Coop hade väldigt bra musik- smak idag! De spelade denna och Happy!

hello world

Hej!
Lilla smarta jag sa att jag skulle bli flitig med kameran igen, men glömmer att nästa dag är jag knappt hemma. smartass......
I alla fall, imorgon är det alla hjärtans dag och temadag i skolan. Jag brukar hata temadagar eftersom det är så otroligt tråkigt och dessutom parar läraren ihop oss med sånna vi inte känner. Meen jag har en sååå otroligt snäll lärare så han skrev till mig i Ellis grupp! Yippie!
Så dagen består av att först titta på film, sedan prova på parkour och sen efter lunch ska vi fika och pyssla! Gaanska bra, eller vad säger ni?
 

Update

Hej!
Idag känner jag mig mycket bättre! Har till och med kunnat äta apelsin och dricka saft utan att det gör jätteont i halsen! Yipppiee! Haha, igår gick det liksom bara att äta banan, keso, potatis och dricka vatten!
 
Jaja, vad tycker ni om förra inlägget om man får byta ämne? Var det bra? Ska jag fortsätta?
 
Och om man får hoppa till ett annat ämne igen, så har jag kommit på ett sätt att få upp inspirationen igen! Så nu kommer jag försöka vara mycket mer flitig med kameran och inte bara ge er gamla arkivbilder. Så håll utkik!
Meeen, eftersom jag inte har fotat nått idag så får ni en arkivbild, hehe...
Fatta så läskigt det var att gå ut på denna brygga! Den var supersmal, hade inget att hålla sig och den svajade!

Respekt

Asså, vad hände med respekten? Vet ens ungar idag vad det är?
 
Jag har så himla svårt att fatta varför man inte bara kan acceptera en människa för hur denne är.
Min kompis skrev någonting på sin blogg som hon inte hade skrivit förut, något hon gärna hade velat hålla hemligt. Ändå vill hon lita på sina bloggläsare och skriver lite om det. Varför började då en massa taskiga kommentarer då trilla in? Varför inte bara acceptera att så är det, mer vill hon inte skriva. Hennes bloggläsare kastade bort den tilliten. Varför kan man inte bara respektera hennes val om HENNES liv, det har väl inte andra rätt att bestämma om och hur mycket hon ska berätta eller inte. Det gör mig så himla ledsen.
 
Vill en tjej klä sig punkigt eller lära sig en "manlig" sport, låt henne. Vill en kille ha långt hår eller lära sig dansa balett, låt honom.
Grunden bakom mobbning ligger egentligen på att respekten har slängts bort.
Är inte alla värda att respekteras? Får man inte lägga beslut om sitt eget liv? Får man inte längre göra vad man vill?
Läser du en blogg och hittar något du inte alls tycker om, kommenterar du det då? Tänker du ens på hur bloggaren kommer reagera på det. Jag tror inte alls på att denne kommer hoppa och skutta och gråta av glädje. Eller vad tror ni?
 
Keep your nose out of my business!
Bestämmer jag mig för att berätta något för er, då gör jag det. Respektera det. Vill jag inte berätta om något för er, då gör jag inte det. För det bestämmer jag.
Och, måste bara klargöra att detta har inte hänt mig. Men det är ett ämne värt att prata om.
För jag kan väl inte vara den enda som tycker det är helt obegripligt varför man ska göra en annan person ledsen, eller?
 
Nu på senaste tiden har det blivit mycket prat om jämställdhet, rasism m.m. både i skolan och hemma.
Allra mest om vad som hände under Andra Världskriget. Ni vet vad som hände.
Då sa min lärare att vi är egentligen från samma släkt allihop. Att jag var lika mycket släkt med henne som alla andra i hela världen. Vi alla började leva på ett ställe, men så valde några att flytta på sig. Och vi är ju likadana allihopa, ju? Vi är alla gjorda av atomer, vi har alla likadant skelett, likadana inälvor. Det är same shit alltihop.
 
Hata mig om ni vill, det är ert val. Men jag ber er att inte göra det. Jag har skrivit min åsikt och verkligen försökt att inte kränka någon. Ni kan väl försöka samma sak? Vi gör det tillsammans! :)
Men att hata, kränka m.m. en annan person är att hata/kränka sin egen sort. Vi är inte gjorda för att tycka likadant om allting, men vi är fortfarande samma sak.
 

Don´t know what to say...

Hej!
Datorn är som den ska, så nu ska jag åter igen försöka vara en bra bloggare!
 
Jag nämnde nån gång förra veckan att jag skulle skriva ett "Tankar"- inlägg, jag har nyss skrivit färdigt det. Handlar om mobbing igen. Tröttnar ni? Kommentera gärna vad ni vill ha för tanke-inlägg i fortsättningen.
 
Och jag måste bara säga innan ni läser det. jag har läst igenom den tusen gånger om känns det som. Vet ni hur svårt det är att skriva sina tankar utan att någon ska försöka hitta ett fel? Jag har läst text efter text på andra större bloggar när de skriver vad de tycker och tänker men det är alltid nån som hittar ett fel. Jag har verkligen försökt att skriva min text utan att kränka någon m.m.
Snälla försök förstå...
Om jag har kränkt någon så var det inte meningen. Ibland kanske man inte förstår sina egna meningar?
Annars då?
Jag har varit hemma idag. Gick en lektion i skolan och sen kände jag att huvudet kändes dubbelt så tungt och ögonenlocken hade svårt att hålla sig uppe. Och så brinner det en eld i min hals. Det gör så jäkla ont!
Om jag känner mig bättre imorgon så går jag till skolan.
Jag kommer ihåg senast jag kände mig såhär. Då var jag hemma en dag, men nästa var ännu värre! Jag plågade mig själv igenom hela skoldagen eftersom jag inte ville missa skolfotot som skulle tas i slutet av dagen. Mådde piss, om man får säga så.
Jaja, har lite idéer i huvudet om vad jag kan blogga om. Så stay tuned...

Emilia bryter sin comfort- zone

Ooow shiet!
På fredag ska det komma parkour- experter till skolan som ska visa lite saker. Dom som har skrivit sig på "jagvillprovapå- listan" ska få prova lite olika saker. Och jag har skrivit på mig på den listan! Detta är absolut inte saker jag vanligtvis gör! Men jag har alltid fascinerats av som som gör parkour/ freerunning! Eller inte alltid men väldigt länge! Började nog när jag tittade på den franska filmen Distrikt 13. Titta på den! 

Cooling då! :)

Tog en paus om ni inte märkte det...

Hej!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har blogga på några dagar. Just när bestämmer sig att ta bloggnigen på allvar så händer det en sak med datorn som gör att jag måste stänga av den. Om jag tror inte att jag kan öppna den förrän på tisdag eller onsdag, men jag ska försöka mobilblogga så mycket som möjligt. 



Marble Eyeshadow


Här är ögonskuggorna från Make Up Store´s nya kollektion! Två ord: J´adore!
Jag mest nyfiken på att prova de två första, Volcano och Blue Venato. Dem är finast!
På Kicks kostar de 140 kr styck.

Thinkin ´bout it

Hello!
Sorry för det ensliga inlägget igår. What happened?
Haha, detta är så typical me: Tar på mig något ganska fint och tänker "Det här vill nog mina bloggläsare se", och så kommer jag hem och ska fixa mellis. Vad gör jag då? Spiller såklart! Så nepp, ingen outfit idag...
 
Jag har planerat ett till inlägg idag... ikväll, om ni ens tittar så sent. Och sen har jag tänkt göra en sånhär "Tankar"- inlägg. Gillar ni ens sånna?
 

Bloom


Här är då tröjan jag köpte. Åååååh, så fiiiiin! Kostade 99 kr på H&M! Vad tycker ni?

Cropped top

 Så, jag kan redan nu avslöja att jag har köpt en crop top... Asså shiet!
I alla fall, jag tycker korta tröjor är såå snyggt! Speciellt till högmidjade shorts! Men också högmidjade kjolar och jeans! (haha, kom på nåt jättekonstigt nu, men alltså innan när jag skulle skriva jeans på datorn blev det ALLTID jenas... asså haha whut?)
Den tröja jag köpte finns inte med här, men visare den senare. Men nu vet jag var jag ska hitta fler sådana tröjor! :)
Alla är från H&M och kostar mellan 99- 129 kr tror jag, så inte så dyrt!
Det finns också jättefina på BikBok, om ni är intresserade.

First pic ever

Hehe, enligt mitt bildarkiv är detta den första bilden jag laddade upp här!
Nämen heej bloggen! Det var längesen, hur har ni haft det?
Men ärligt. Jag måste ursäkta för mitt dåliga uppdaterande, men jag har en jäkla bra anledning! Jag har haft två stora skrivuppgifter som skulle in på onsdagen och torsdagen. Så jag har lagt nästan hela min fria tid (betona på NÄSTAN) på att skriva färdigt dem så bra som möjligt. Så, I´m sorry! Very sorry!
 
Men jag har två inlägg på gång, nä tre! Får se hur många som kommer upp idag, kanske sparar någon till imorgon!

The go- street

Om ni har så dålig humor som jag kan ni förstå med hjälp av rubriken veta var jag är. På gågatan! I Malmö då asså. 
Än sålänge har jag köpt en sak (åååå så fiiin), en tröja. Jag älskar den! Men det kommer dröja innan jag kan använda den...


Rockin my AirMax!

RSS 2.0