Yesterday´s

Tröja från H&M, byxor vet inte, skjorta från Lindex, skor från Converse, örhängen från Glitter, klocka från Ur&Penn och solglasögon från Ginatricot (Nya! Ska visa bättre bilder imon!)
Nu ska jag titta på Vampire Diaries innan jag lägger mig! Är konstigt nog redan trött...
 

Flower Power

 
 
k
 

HSM 3

Heej!
Nu är Saga här och vi får en liten nostalgi- attack! Vi tittar på High School Musical 3! Vi sitter här och skrattar och klagar över hur snygg Zac Efron är och hur gullig han är som pojkvän! Vi är liksom forever alone här!
 

Busy day

Heej!
Idag har varit en fullspäckad dag! Skolan såklart, hem till mormor och morfar i ungefär en och en halvtimme, sedan tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Och både före och efter middagen har jag skrivit på en SO- uppgift som ska vara klar till imorgon.
Saga ska komma hit imorgon och stanna hela helgen! Yaay! Vi träffades senast på sportlovet i februari tror jag!
Vi ska snacka om en rolig grej... Ni får veta mer i helgen!
 
Så, nu ska jag bara plocka undan lite kläder innan jag går och lägger mig. Jag är en mästare på att samla en stor hög kläder på bara en vecka!
 

Let it go

Haha, rubriken låter så fånig bara för den där låten i Frozen! Men dagens "Tankar- inlägg" kommer handla om det.
 
Jag är en väldigt osäker person. Med nytt folk, nya omgivningar och sånt. Jag har aldrig varit den självsäkra kompisen. Den som tar kommandot och är supersocial mot andra. Nope. Not me.
Jag har "räknat ut" vad felet är. Jag tänker efter för mycket. Jag överanalyserar. Det är samma sak med det HÄR inlägget. Jag tänker hela tiden "shit, vad ska dom nu tycka" eller "nu gjorde jag fel, och det blir jag bedömd för".
 
Ibland säger jag saker utan att tänka till för vad de kan ha för innebörd för andra. Jag kanske menade det som ett skämt, medan den andre tar det som att jag är självgod eller fattar ingenting eller whatever.
Ibland gör jag saker utan att tänka till. Och efteråt tycker jag det är sååå pinsamt! Eller jättedumt gjort.
Problemet är att jag har så svårt att släppa det sen! Jag kan tänka på det i flera timmar efteråt, till och med i några dagar! Tänker om och om igen vad jag kunde ha gjort istället och plågar mig själv genom att inte glömma det.
Och det är det jag vill komma fram till.
Ibland måste man bara låta det vara. Glömma det. Du kan ju inte gå tillbaka och ändra på det som har hänt, eller hur?
 
Och det är en sak jag själv måste lära mig. Senast något sånt här hände var igår. Jag sa en sak som jag tyckte lät så idiotiskt efteråt! Jag tänkte "shit, nu tycker han att jag är självgod". Eller hur man nu ska uttrycka det. Att jag vet att jag är bäst och att man bara behöver säga en gång att jag är duktig och yadi yada....
Men så är det ju inte! Jag vill inte uppfattas som den egoistiska personen! Jag vill vara den som är snäll, omtänksam och förstående!
 
Men det blir så lätt fel.
Så jag kommer nästa gång något liknande hända tänka: "Fine, jag sa något osmart. Om personen nu tänker annorlunda om mig så får jag bevisa det motsatta. Glöm det."
Det kan vara samma sak med ett prov till exempel. Du fick ett dåligt resultat. Fine, förhoppningsvis får du en kommentar om hur du kan göra det bättre, och då gör du det. Gå inte och gräm dig över något du inte kan gå tillbaka och ändra på. Let it go.
 
Men jag vill inte att detta ska uppfattas som att man inte ska säga förlåt till någon! Om du vet att du har gjort något fel mot någon, gå då och säg förlåt!
 
Det blir mycket "självterapi", detta. Men det är mycket saker man måste lära sig själv, och detta är en av dom.
 

Badum tsscchhh!

Jag tänker skriva ett långt inlägg sen när jag har tid där hemma. Om en sak jag har tänktnpå ett tag. 
Nu är det typ kaos i skolan. Nästan alla har tagit med ättika och vinäger till skolan, eftersom vi ska laborera med det. Det stinker! Jag kommer snart spy!



Hahaha, Love this!


Very random facts about me

Jag kan inte tvätta mina händer utan att ta handkräm efteråt. Mina händer blir så äckligt torra annars!
 
Jag har börja dricka så mycket vatten att jag har två halvliters- flaskor vid min säng.
 
Jag har ett fotografiskt minne.
 
Jag är en bokmal. Läser helst fantasyromaner.
 
Jag har haft glasögon sen trean, men använder mest linser nu.
 
Jag HATAR Selfie- låten!
 
Jag vill bo i mina nya boyfriend- jeans. Borde antagligen köpa ett par till...
 
Jag och min bästis Saga har känt varandra mer än 10 år...
 
Jag fyller år den 6 maj.
 
Jag får stilinspiration från Zendaya.
 
Jag hatar att få russinfingrar efter jag har badat.
 
Jag är 1, 75 cm lång.
 
Och nu har jag skrivit en massa saker om själv, så nu får det räcka till nästa gång!
 

Plugg och tankar

Hejsan!
Tänkte ta en paus ifrån läsandet i NO- boken och titta in lite här i bloggen! :)
Jag ska tydligen ha labbrapporter både imorgon och på onsdag och sen på torsdag är det dags för prov. Allt detta handlar om surt och basiskt.
Ibland kan jag inte låta bli att undra varför vi lär oss vissa saker. Jag förstår att So, svenska, matte och engelska är viktigt. Men som t. ex. matte: varför måste vi lära oss en massa komplicerade begrepp osv... Några saker är ju jätteviktigt, men inte ALLT. No är också ett bra exempel. Varför måste jag lära mig en massa konstiga saker som jag ALDRIG kommer använda till de jobb jag kan tänka mig att ha när jag är äldre.
Det är som att de som kom på att vi ska lära bara vill packa på oss en massa saker för att fylla en hel termin.
Vissa saker vill jag verkligen inte förstå...
 
Piano- läxa ska sitta perfa till imorgon och så ska man göra en massa komplicerade So- uppgifter som jag verkligen inte vill göra. Det känns som om jag är jättestressad, jag har en massa krav på mig som jag ibland inte vill klara av. Jag vill bara skjuta ifrån mig allt och sitta och filofisera i min egen värld, liksom. Glömma skolan, aktiviteter, hälsan, utseendet och en massa annat. Fattar ni hur mycket jag längtar till sommarlovet? Eller när jag har gjort färdigt all utbildning jag någonsin behöver och sen jobba med någon som jag tycker är så riktigt jäkla roligt att jag nästan kommer gråta mig till döds när jag måste gå i pension!
 
Men jag vill prestera bra i skolan. Jag vill få höga betyg. Jag vill ta hand om mig själv så att jag känner mig självsäker och har självförtroende. Men jag vill inte riktigt lägga ner all den tid som krävs för att uppnå det jag vill.
 
Shit, nu blev jag riktigt djup här, haha! Borde inte skriva sånt här. Då inser jag hur tråkigt, tidskrävande och stressande allt är. Och jag inser också min egen lathet...
Men innan ni stänger ner bloggen, svara på en enkel fråga.
Vad vill du hålla på med när du växer upp?
 

Levi´s 501 vintage

Hello bloggisen!
Jag älskar Levi´s. Byxorna är så sjuukt sköna och sitter bra. Minuset är ju att dom är så dyra här. Dessutom är dom jättekonstiga i storlekarna! I alla fall dom jeansen jag har. Tog storleken jag brukar ha, efter ett tag (när dom har töjt ut sig när man har använt dom ett par timmar) så tänkte jag att jag nog skulle kunna ta två storlekar mindre i midjan...
 
I alla fall. Jag har hittat ett par Levi´s 501 shorts som är sååå snygga!

Länkt till dom fins HÄR!
Men jag blir lite skeptisk... Det står att dom är vintage, betyder inte det att det endast finns ett par av dom? För jag vill jättegärna ha dom, men kommer antagligen vänta till nästa månad eller till maj (bara så att jag inte behöver vänta så länge tills jag kan använda dom, hihi) men om vintage då betyder att det bara finns ett par, då kanske den inte finns kvar när jag väl bestämmer mig för att köpa dom? Help!
Jaja, ifall jag hade ägt dessa otroligt snygga shorts hade jag bara matchat dom med en t- shirt, coola solisar och ett måste... VITA LÅGA CONVERSE! Dom bääästa skorna som finns! Passar till allt och är så sköna!

Yaay!

Får man lov att säga att man är stolt över sig själv utan att någon tycker att man är "självgod", eller nåt? För jag är verkligen riktigt stolt över mig själv, och jag inte låta bli att skryta i bloggen! :)
Jag har säkert joggat och gått sammanlagt 8 km. Jag har stannat och gjort styrkeövningar i ungefär en halvtimme också! Då sammanlagt har jag varit ute i en och en halv timme. Nu är jag hungrig och så törstig att jag har ont i huvudet, men jag är hemma om några minuter, så håll ut Emilia!

Hittade förresten en massa fina blommor där jag gick förbi, kunde inte låta bli att ta lite bilder med mobilen!







Sporty sporty

Nu har mina föräldrar precis cyklat iväg på sina "racer- cyklar" så nu får väl jag också ut och röra på mig! Ska ut och springa och göra lite styrkeövningar! Bloggar mer senare!



Mini- haul

Så, äntligen är redigeringen färdig! Jag är inte världens bästa och jag använder ett gratis program så bilderna är fortfarande dåliga. Men ni kommer få se fler bilder någon gång i dagsljus, så don´t worry!
 
Ok, let´s start.
Först och främst har jag köpt boyfriend jeans på H&M, de kostade 399 kr.
På Cubus köpte jag en jäääättefin omlott- tröja! Original priset var 199 kr, men vi köpte en sak till och 30% på hela köpet sååå... jag vet inte riktigt vad jag betalade för den.
Haha, vilket glatt fejs jag fick till då!
Och dessa saker jag kommer visa nu är inte saker jag har köpt idag, utan vid andra tillfällen.
Första är en kabuki- borste från H&M, kommer inte ihåg priset men skulle gissa på 80 kr?
Andra är en foundation. Whipped Cream Foundation, färg 45 Warm Almond. Ger en matt och mjuk finish på huden. Köpt på Kicks för 99 kr.
Tredje är puder från Maybelline Fit Me, färg 130 Buff Beige.
Fjärde är ett halsband. Kostade mig 20 kr på Ur&Penn.
Det sista är två nagellack. Ett mörkt vinrött från Kicks och ett snabbtorkande genomskinligt från Mavala. Pallar inte kolla upp priserna, haha!
 
 

Håll ut!

 
Bilder är tagna, ska redigeras bara. Jag tittar på Taken 2 samtidigt så det kommer antagligen ta lite längre tid, men jag lovar, de kommer upp idag!
 

Hallå i stugan

Hej!
Först och främst vill jag be om ursäkt för den tomma bloggen igår. Pallade bara inte hitta tid till inlägg.
 
Idag har jag varit på konfirmations- träff! Det var faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig! Alla är så himla snälla och omtänksamma, inga självupptagna och yadi yada... Snälla människor som vågar prata med en, helt enkelt!
Så nu ser jag inte längre med fasa på de träffar om varar från klockan tio till fem.
 
Efter det stack jag, mamma och Evelina till Burlöv Center. Vi har fått en massa kuponger som vi gärna använder!
Köpte en tröja och.... Boyfriend jeans! I en ganska ljus tvätt, men inte så mycket "revor" (eller vad det heter på svenska) som jag vill ha... Funderar på att fixa det själv, men jag inte bestämt mig. Ska nog använda dem lite innan jag stylar om dom! Bilder kommer senare!
 

Today






T- shirt från H&M, skjorta från Lindex, jacka från Ginatricot, jeans från American Eagle, skor från Converse och smycken från Ur&Penn!

Happy Birthday!!!

Idag fyller en av mina allra bästa vänner 15 år! GRATTIS ELIONOR!(ellylife.blogg.se)
Började med att skicka ett morgon- sms och sa grattis, och sen i påväg till skolan gav jag henne lite av hennes favoritgodis!
Stoooort GRATTIS igen Elli!






Jeans


Dessa byxor får mer än gärna ta plats i min garderob! Och nu ska jag tamejfan köpa boyfriend- jeansen på bilden! Har gått och skjutit upp på det hela tiden, men jag vill ju så gärna ha dem så jag fattar inte varför jag inte har köpt dom? Ska se till att jag kommer iväg till Emporia på lördag. Bästa H&M:et finns på Emporia!

Come on...

Men, kom igen nu Emilia!
Så jäkla svårt kan det väl inte va? Fota, logga in, skriva, publicera.
Hehe, ibland blir man så jäkla sur på sig själv. Intalar mig hela tiden att denna bloggen ska bli fin och aktiv, men jag failar varenda gång...
 
Jaja, jag kom på häromdagen varför jag egentligen startade blogg från början. Och vad jag egentligen gör och ska skriva om på bloggen.
Först och främst hade jag börjat läsa Foki´s blogg. Efter det blev listan längre. En dag kom min kompis och sa att "jag har en blogg, vill du också ha en?" Man ba yeah sure!
Så jag startade med att blogga om... Jag vet inte ens vad. Inga bilder, hade ingen aning om hur man laddade upp en bild, jag visste ärligt ingenting. Och nu sitter jag här och är nästan PRO på blogg.se´s kodmallar... Haha, naae inte sant, men jag har blivit så mycket bättre.
 
Sen har jag läst om att Foki vill inte skriva om mindre roliga eller ledsna/arga saker. Men det gör jag, Jag vill skriva om hur jobbigt det är i skolan och om hur dålig jag känner mig. På nått sätt får det mig att vilja bli bättre på det och sen ge er mina erfarenheter och hur jag klarade mig. Vad jag gjorde som var bra eller saker jag skulle ha gjort. Jag är konstig, jag vet. Jag vet inte ens varför jag skriver detta...
 
Ni har säkert redan slutat läsa eller tröttnat, men det kändes som att jag behövde skriva av mig lite. Har gått och tänkt på detta ett tag.
 
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sedan börja läsa Beautiful Creatures. Himla sen jag vet, men boken har alltid varit utlånad när jag väl kommer till bibblan. Och jag kan väl inte vara den ENDA som inte pallar beställa boken!??!?!
 

Watch me curl my hair! Pt. 2


Rubriker är slut på lagret

Heeej!
Jag har precis kollat igenom de två senaste kapitlen i matteboken, eftersom jag ska ha prov på dem imorgon. Det kommer säkert gå åt skogen, men då får jag bara göra det bättre nästa gång!
 
Nu ska jag öva lite på min pianoläxa och ringa till ett ställe där jag kanske ska praoa. Det är så jäkla svårt att hitta en plats! Skiter det sig på det "jobbet" jag tänker ringa till nu får jag ringa till mitt gamla dagis...
 
I alla fall, när jag har gjort det ska jag göra lite inlägg till er. Stay tuned!
 
 

World gone wrong

Jag blir seriöst jätteledsen. Varför?
 
Vill ni läsa mer på den officiella hemsidag, klicka HÄR.

Dot, dot, dot...

Har inget inlägg förberett till er idag. Det får vänta till imorgon. Så länge bjuder jag på en låt som jag har i min Spotify- lista.
 

Pics


Sååå, här är några bilder från igår! Kaaanske kommer fler, om ni är snälla hihi! :) Om ni inte har lagt märke till det så har jag lagt till en katerogi som heter "Photographing". Där kommer jag lägga in inlägg med random bilder som dessa ovan och även om jag har photoshoot med mina vänner!
Och, nu måste jag gå och lägga mig om jag ska kunna komma upp i tid imorgon!

Soonsoonsoon

Hej!
Jag ska alldeles strax ta och ladda ner bilderna från igår, tänkte liksom bara skriva det lite snabbt och informera er det!
 
Vet ni vad som känns jätteskönt?
So- arbetet som skulle vara klart idag kändes väldigt bra. Både jag och min gruppkamrat har (känns det som i alla fall) grävt djupt och verkligen hittat "meningen" eller vad man ska säga! Jag vet att jag inte borde förvänta mig det, men jag hoppas på ett förbättrat betyg!
 
Btw, jag känner ett sug efter att göra en massa videos! På lördag ska jag göra en locknings- video, men imorgon kanske jag gör en Room Tour. Jag kommer ihåg att jag fick en kommentar på min förra blogg där denne önskade att få se mitt rum. Jag sa att jag skulle göra det så fort mitt rum var färdig- renoverat, men det blev aldrig av. Filmningen alltså.
 

Hej många skolarbeten!

Hej! Som rubriken säger så har jag väldigt många "projekt" i skolan nu känns det som. I alla fall denna veckan. I måndags var det mattediagnos och muntligt franskaprov och idag var det en muntlig "argumentations-uppgift" som skulle handla om naturgas och imorgon är det franska- glosor och så ska en so- inlämning vara klar. Sedan ska man skriva novell och ha matteprov nästa vecka... Åååh, skolan börjar liksom bli allvar! Pallar inteeeee! Vill ha sommarlov! Eller, jag behöver sexmånaders- lov två gånger om året, hehe. 

Till roligare grejer då. Heela veckan har det varit soligt och fint! Jag och Elli var ute och fotade lite, men bilderna skulle ha blivit mycket finare om det hade varit utslagna knoppar på buskarna och träden! :) Ni får se några bilder imorgon!



Feelin good

Hej!
Idag har varit en bra dag! Vaknade i tid så att kag kunde äta en ordentlig frukost och sedan i lugn och ro göra mig i ordning. Och det har jag gjort! Åt jordgubbar till frukosten! Yummie!
Har till och med hunnit sitta i min säng och kolla in lite sociala medier! :)
Och så bestämde jag mig för att "rocka"  lite cateye idag!



Bara funnits till

Hej!
Idag har både varit en bra dag och en dålig dag. 
Jag har inte brytt mig om att fixa hår och smink idag, satte bara på mig dom typ skönaste tightsen ever (!) och min Musse- tröja. Alltså en slappedag.
Dålig har den varit för att jag har varit på så otroligt dåligt humör. Antagligen för att jag har traglat matte en stor del av dagen. Och vem gör matte glad egentligen!? Inte mig i all fall!
 
Imorgon har jag det aningen stressigt. Har både matte- diagnos och muntligt franska- prov. Hjälp!
 

Internationella kvinnodagen

Ja, då var Internationella Kvinnodagen snart över.
Idag såg ett stort demonstrations- tåg, eller vad det nu kallas. De gick på gågatan och samlades på Gustav Adolfs- torg. På deras skyltar stod det som: Vänsterpartiet, Vi äger våra kroppar osv.
Allt detta fick mig att tänka på samhällskunskapen i skolan. Vår lärare lärde oss den stora skillnaden mellan kvinnor och män. Hur kvinnor ofta objektifieras. Hade han inte lärt oss det hade jag fortfarande gått runt och trott att det enda felet var att kvinnor fick mindre i lön än män för samma jobb. Men det handlar om så mycket mer än så. Han gav oss (som han kallade) "genusglasögon". Glasögonen gjorde att vi kunde se ojämnställdheten.
 
Jag tror nog att jag kan kalla mig feminist. Inte sån feminist som ser ner på män och vill att hela manssläktet ska dö ut... Utan en sån som ha det jämnt. Ser vi ner på män är ju vi lika dåliga!
 
Jaja, jag kan gå on and on på detta men det kommer jag inte göra. Jag ser skillnaderna, jag vill ha det jämnt, jag vet vad jag tycker och det står jag för. Punkt.
 
Så snälla, se inte ner på mig för mina åsikter om du tycker helt annorlunda.
       
 
 
 

Aj lajk dis

 
Asså jag älskar videon! Temat, sminket, kläderna och rekvesitan! J´adore!

Nu sover jag

Ja, är så sjukt trött att det känns som om jag har fått feber. Tur att det är helg säger jag bara! Kommer nog vara hemma största delen av dagen imorgon för jag har en del saker att göra som jag har skjutit upp... Och imorgon är jag förhoppningsvis glad eftersom väder- appen visar att det ska bli åtta grader och sol imorgon. Hoppas verkligen att det är så! Trött på molnen, haha! 



somebody else might take my place

Hej bloggisen!
Idag har jag noll inspiration till inlägg. Zero...
Hehe, vill bara göra en massa inägg för att jag för EN GÅNG SKULL kommer på en massa bra rubriker. Hemligheten? Lyssna på en låt och sno en rad därifrån! Rubriken till detta inlägget tog jag ifrån låten Afraid av The Neighbourhood. :)
 
When I wake up
I´m afraid
Somebody else might take my place
When I wake up
I´m afraid
Somebody else might end up being me
 
Just nu önskar jag att våren kunde lägga benen på ryggen, lägga på ett kol och komma nu! Bort med det gråa och bruna slaskiga vädret och ge mig istället solsken, knoppar, grönska och värme! DET är vad som behövs för att få upp min inspiraion till att foto. Och vet ni vad? Så fort jag fotar har jag nåt att blogga om. :)
 
If you gave me a chance
I would take it
It´s a shot in the dark
But I´ll make it
 
Aaaand..... Smiiiiiiizzzzeeee!
 Oh, yeah, work it girl!  (asså ta inte detta seriöst... Kan lixom inte låta bli att fåna mig framför kameran!)

Tuesday´s outfit

Kom precis på att jag hade lovat er gårdagens outfit, så här är den!
Tröja, tights och linne från H&M, jacka från Cubus, mössa från Ginatricot och skor från DinSko!
Vad tycks om dagens då? Äääälskar tröjan! Hade den i skolan idag och det kändes nästan som om man gick runt i nattlinne! Kommer antagligen köpa Batman tröjan också om jag kommer i närheten av en H&M- butik!

Sån fail

Asså, jag är ju så duktig så jag säger att jag ska göra några inlägg till imon och så gör jag inga alls... Har i alla fall en outfit från igår till er. Men sen måste jag skolarbeten... Har minst fyra stora saker jag måste göra. Känner mig så sjuuuukt stressad! 

Keep on shining, diamonds!

Spring Challenge Day 7


Heej! Nu är det sista Challenge- inlägget uppe! Och, jag vet att det kommer sent, men jag bara pallade inte att göra det igår.
 
Imorgon har jag studiedag. och jag har planerat en massa grejer jag vill göra.
Först och främst ska jag äta en ordentlig frukost, därefter duscha. Sen ska jag fixa mitt hår (platta), ta på mig min planerade outfit och gå ut och gå med kameran. Riktigt längesen jag gjorde en fotorunda! På fotorundan kommer jag försöka ta outfit- bilder och på vägen ska jag gå till Coop och köpa jäst, sen kommer jag hem och bakar bullar och sen hade jag tänkt titta på filmer såsom Sagan om Ringen och kanske börja kolla på Grimm. Och däremellan tänker jag göra lite inlägg! Plus, så måste jag öva lite på pianoläxan och räkna matte. På kvällen är det pianolektion och när jag har kommit hem och ätit väntar ett nytt underbart avsnitt av Teen Wolf! <3

Smoothie and movie


Åååååh, yummie smoothie!
I skrivande stund dricker jag denna jättegoa smoothie och tittar på City of Ember. Smoothien är såååå god! Tror jag ska göra den igen... imorgon.
 
Här är receptet:
1 banan
Hallon och blåbär
Naturell yoghurt
 
Jag bara tog med hjälp av ögonmått, så jag skriver inte volymen. Bara ta alla i ingridienser och mixa ihop det. Jag lyxade därefter till det med en tesked kakao! Såååå yummie!

Nu ska jag ut och springa!




Trött...

Aah gosh... Var uppe nio i morse för att gå på gudstjänst i församlingshemmet. Och nu väntar jag på att få svar av Elli, vi har planerat att träna idag men jag får inte tag på henne. SVARA MIG ELLI! 

Kom på att jag filmade en video igår på hur jag lockar mitt hår men det sparades inte... Så sur jag blev! Så ni får video nästa helg istället.

Spring Challenge Day 6


Hehe, jag vet att byxorna blev lite konstiga, men det var en grå bakgrund som jag inte ville ha! Tog bort skorna som modellen hade också! Ser sjukt creepy ut med handen där helt random, haha!
Och, imorgon är det sista Challenge- dagen!
 
Jag ska förbättra bloggningen, imorgon har jag del att göra. Jag ska gå i kyrkan, städa ur min garderob, träna, räkna matte och öva lite på min piano- läxa! Jag blir bizzy bizzy, så vi får se hur det går med uppdateringen då!

RSS 2.0