Heeeej!!!

Heeeeej bloggen!
Hur mycket är klockan hos er nu? Halv sju? Här är klockan halv ett! Vi ska snart iväg och handla till nyårsmiddagen ikväll, och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Aaaah!
Och förresten, jag hade faktiskt tänkt lägga in ett litet God Jul med bilder från kameran, men allt bara krånglade sig och internet var så segt få jag typ ballade ur och sket i det... Men nu!
God Jul Och Gott Nytt År!






In outer space

 

Songs in my spotify list


Guuud ,va söööt!

Cuteness overload!
 

Inspiration: Vanessa Hudgens

 

Perf

 

Monki Favourites

 
Monki är väldigt... udda kanske? But I like it!
 
 
 
 

Haters gonna hate...

Jag blir så j*vla arg!
Jag fattar inte att vissa inte kan hålla taskiga kommentarer inom sig? Måste man verkligen säga det till personen man nu tycker så illa om?
 
Jag är ju väldigt öppen. Jag lägger ut bilder på mig själv och har gett ut mitt namn. Och jag är ärlig här.
Jag säger inte att jag alltid säger sanningen. Jag ljuger också, som alla andra. Vita lögner såklart. Känns ju bara dåligt om jag ljuger hela tiden om stora saker.
Jag skriver bara om saker jag tycker är sanning. Jag skulle aldrig få för mig att ljuga för er eller hänga ut nån i bloggen. Tycker jag illa om någon håller jag det inom mig.
För att jag tycker inte det är värt att den personen blir ledsen över min tankar över denne.
 
Men tillbaka till ämnet...
Internet är ju typ det bästa som finns, men hållhaken är att alla kan vara anonyma. Därför tycker jag att det är himla fegt att man skriver "Anonym" eller "Någon" som sitt namn, och sedan skriver något taskigt!
Hade ni någonsin kommit fram till mig och sagt det helt offentligt? Jag utmanar er!
 
Man tar "Att stå för vad man tycker" till en helt annan nivå. Visst, jag tycker också att man borde står för sina åsikter, men man behöver inte yttra dem. Det är nåt helt annat. Jag tycker att om man har något snällt att säga borde man yttra sig. Det ger personen glädje och självförtroende, och är inte det till och med bättre än internet?
Jag tycker det känns helt fantastiskt att ge någon en komplimang och se att denne blir glad av det. Man mår själv bra efteråt. Mår man verkligen bra efter att ha gjort någon ledsen? Det har jag aldrig blivit, så jag förstår inte meningen med att yttra sig något taskigt.
 
Öppna inte munnen om du inte har något snällt att säga.
 

USA!




Bilder från idag!
Jag har det huuuur bra som helst här i Duck Key, Florida! Det är varmt och soligt och jag har badat!
Fler bilder kanske kommer ikväll ( amerikansk tid) från kameran istället!

Favourites from the H&M sale

 

I don't pallar...

Hej, asså sorry men det gick inte min väg idag när det gäller bloggning. Har redan packat ner kameran så inga bilder blir det. Har lite saker till som ska fixas, plus blev datorn helt trög så jag stängde av den. Så nästa gång vi hörs blir i USA!  


Soonsoonsoonsoon

 
Fatta! Imorgon åker vi!
Jag ber så hemskt mycket ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen den senaste veckan. Jag har haft fullt upp med att komma på en massa inlägg till er! En varje dag i två veckor! Jag har till alla dagar förutom den sista dagen... Kunde verkligen inte komma på ett!
 
Sen måste jag också varna er att när jag bloggar ifrån USA blir det lite konstigt med tiden. Jag är ju vaken när ni sover!
 
Idag har jag jättemycket att göra! Jag ska växla pengar, lämna hunden hos mammas arbetskamrat (som har kennel, och jättesöta valpar!), lägga fram kläder, packa handbagaget och sen vill jag duscha. Och däremellan har jag planerat lite inlägg till er!
 

tv, tv, tv....

 
 
Iih, har hittat så många nya serier som jag vill titta på, men jag har gett mig själv serie- förbud idag. Jag får titta på serierna igen när jag har gjort minst 14 tidsinställda inlägg...
Imorgon får jag jullov!!!!
 

Snapshots from tonight


Lite bilder från ikväll. Visst är min ugglekopp söt?
 
Äääntligen är måndagen avklarad, ett steg närmre julafton! Imorgon vankas det träning med mamma!

Week control

Heeiii!
Vad händer i veckan då?
Imorgon har jag sovmorgon, asskönt! Jag tror jag kommer få reda på mitt betyg i franska imorgon också! Yaaay!
Tisdag är också som vanligt.
Onsdag har vi chilldag i skolan. Det enda våra lärare har avslöjat är att vi ska baka...
Torsdag är skolavslutning. För mig har det alltid varit att vi ska samlas i skolan vid nio- tiden, men detta året gäller det runt tolv!
Fredag är jag ensam heeeela dagen! Okej i alla fall några timmar, min lillasyster har skolavslutning den dagen. Det enda jag ska göra är nog packa lite till resan och fixa lite tidsinställda inlägg till er.
På lördag ska vi ha en liten minijul med mormor och morfar eftersom vi inte kommer vara hemma under julen med dom juee!
Sen natten från söndag till måndag går planet till FLORIDA! Jag lääääängtar ihjäl mig! Känns som om vi beställde resan igår typ. Haha, kommer ihåg när var typ 120 dagar kvar! Kan inte fatta att det är en vecka till!
Måste nämna att min hjärna är väldigt trög ibland. Har lixom inte fattat att jag har varit på Justin Bieber´s Believe- konsert i Köpenhamn, och det var i april!
 
 

Bilder ifrån skidresan i Österrike, i mars detta året.

Blurry


Tröja från Ginatricot, byxor från Levi´s, jacka från H&M, skor från DinSko och klocka från Regal
 
Såhär såg jag ut igår när vi skulle ut på restaurang. Restaurang heter Vagabond. Ni borde verkligen gå till den restaurangen om ni är Malmö! Seröst såå god mat. Jag åt fläskschnitzel med pommes, hör änglarna sjunga! Men... Såklart ska man vara lite klumpig. Asså jag vet inte hur jag fick för mig det men jag skruvade AV locket på saltkaret när jag skulle salta mina pommes! Asså what? Så klart kom det upp en hel flod, typ, och mina grönsaker blev alldeles för salta... (Underläppen darrar, sad face)

Lycklig

Nu är jag lycklig! Ääääntligen börjar jag få ordning på bloggens design! Är ännu inte riktigt färdig men snart så! Hoppas att jag kan fixa så att jag kan få större bilder! Jippieeeee! 


Not much left

Fotograf: Elionor    Kamera: Min kamera Olympus Pen Lite E- PL3
Längtar efter att få se solen igen! Här syns knappt nån sol, mörkt hela tiden. Som om det är nån barriär över där jag bor! Haha, jag tittar på för mycket fantasy- filmer!
Kom och tänka på att idag är det exakt tio dagar kvar tills jag ska till USA! Fatta hur mycket längtar! Men det som stör mig mest är hur tidigt jag måste gå upp... Tror att planet går klockan sju. Mams säger att man måste vara där två timmar innan och dessutom ska vi ta oss till Kastrup i Köpenhamn utan bil... Zzz... Kommer vara som en zombie! Undrar om jag ens kommer gå och lägga mig den natten?
 
Och tänka sig: Lucia på en otursdag!

Inspiration: noll

Hej!
Jag måste bara säga att bloggningen är låg för att jag inte har inspiration. Jag vet inte ens om ni har uppskattat inläggen jag har gjort förut. Jag kan ju inte veta vad ni tycker är roligt att läsa.
Så därför MÅSTE jag ha er hjälp nu! Kommentera vad ni vill ha mer av i bloggen, tips på inlägg och vilka inlägg ni har gillat förut!

I have to...

Aaah, ibland blir jag så arg på mig själv! Sån jäkla latmask... Så jag har kommit på några grejer som jag MÅSTE göra.
*Gå och lägga mig tidigare
*Gå upp en timme tidigare på vardagar, så att jag inte behöver stressa så mycket på morgonen
*Göra alla läxor jag har direkt när jag kommer hem från skolan, så att jag slipper ha det på huvet hela veckan och kunna göra roligare saker sen
*Komma igång och träna, nu passar det sig inte så bra med att gå och träna med mamma, eftersom hon jobbar till ganska sent och så har vi våra aktiviteter som  krockar. Bara för att vi inte kan träna på gymmet en dag ska det inte betyda att jag ska vara hemma och lata mig, utan jag ska intala mig att GÅ UT och jogga istället. Dessutom har utegymmet på vårt rekretionsområde precis renoverats, så varför inte?
 
Genom att följa dessa punkter kommer det nog kännas som om mina veckor är lättare.
 

Back on track

Heej!..
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jagi nte har bloggat så bra de senaste dagarna! Men det ska jag försöka ändra på! Ni kommer kanske inte få så där jättemånga inlägg nu, eftersom jag måste spara lite idéer! Hihi! Om exakt två veckor åker jag till USA! TVÅ VECKOR!!! Jag kanske är lite sent ute (som alltid) med att göra tidsinställda inlägg inför resor. Men jag ska försöka så att det blir minst ett tidsinställt inlägg varje dag.
Och om ni vill ha ännu fler får ni se till att kommentera! Vad vill ni ser mer av i bloggen? Någon video? How to? Mode? Tell meeee! :)
 

The Hunger Games: Catching Fire


Herreguuuud så bra film!
Jag gillar att den är två och en halv timme lång eftersom då får med så mycket som möjligt ifrån boken, som förövrigt också är jättebra. Längtar till nästa film! För man kan inte avsluta en film- serie så! Det bara skriker att det kommer en tredje film!
Asså, Katniss och Peeta.... Perfekta paret! Och jag måste bara tillägga: MÅSTE JOSH VARA SÅ JÄDRA SNYGG!?
Har ni inte sett filmen rekommenderar jag den starkt!

Asså denna desing....

Asså jag blir snart galen! Har suttit en ganska bra stund och fixat ihop ett litet kollage. När allt är klart inser jag att bilden blev alldeles förstor... Bara det retade upp mig lite.
Men jag tänkte att jag kunde fixa till bloggen lite. Jag vill att bloggen ska bli lite bredare så att jag kan ha större bilder. Men då måste man också göra headern större. Jaha, hur gör man det då? Och sen när jag har gjort bloggen bredare HÄNGER BILDEN MED! ALLTSÅ MED BLOGGEN FLYTTAS BILDERNA MER OCH MER TILL HÖGER! Bilderna blir ju inte för fem öre större!
Blir galen snart...
 

Simon Lussetti

Ni måste kika in på Simon Lussettis kanal! Vissa videos kan man inte sluta skratta åt!

Fotobombar








Helllooooooooo!

Jacka, tights och kjol från H&M, tröja och pannband från Ginatricot, sjal från Cubus och skor från DinSko.

Now my ears wont freeze!

Hello!
Här är pannbandet jag sa att jag skulle visa, kostade femtio kronor på GinaTricot.
 
 

För gammal för julkalender?

Naae, inte för mig i alla fall!
 
Är jag den enda 14- åringen som fortfarande vill ha julkalender? Alltså, VEM vill inte få godis varje dag?
Jag har en från Lookolook eller vad det heter, och idag fick jag Mentos i smaken grönt äpple.
Men att titta på julkalendern på tv har jag slutat med för längesedan. Det inte alls lika spännande som när man var liten!

Watch me curl my hair

Yaay! Första videon på Videofyme och första videon på bloggen! Vad tycker ni? Vill ha fler videos! Kommentera i så fall och vad för sorts video!
P.s: jag vet att jag ser jättestor ut ibland, men det är för att tröjan är flera storlekar för stor!


RSS 2.0