Gårdagens

Ett undantag för vad jag skrev tidigare, här kommer en outfit!!! Från igår.




I am the master of weird faces!!!
Tröja och mössa ifrån Ginatricot, byxor från American Eagle och skor från Nike

Oh please... Save me!

Asså... Jag dööör snart så tråkigt det är just nu. :(
Jag längtar mer än någonsin till sommaren och min längtan blir inte bättre av att sitta och titta på WeHeartIt. 
Nu får ursäkta mig men ni kommer antagligen inte få fler outfits- inlägg förren våren kommer. Just nu är det så kallt att det enda man pallar ha på sig är jeans och sweatshirt. 
Just imorse kände jag att jag bara ville stanna kvar hemma i min pyjamas och gå och lägga mig igen. Varför sover inte människor i ide? 

Haha, jag har haft franska nu på morgonen. Läraren var sjuk så vi fick en vikarie. Han kan typ ingen franska så han sa att vi skulle titta på film, fast alla andra sa att den var skitdålig. Men där satt han hela timmen och försökte sätta i gång filmen på smartboarden. Smartboarden var igång men datorskärmen var helt svart och han hade ingen aning om vad han skulle göra. Då kände jag mig lite spydig och tänkte "det kanske hjälper att sätta igång datorn? Knappen finns mitt framför näsan på dig!"  Men jag sa inget för att ingen ville se filmen ändå, så typ alla satt med mobilen hela lektionen! :)


Snowy day

Hej!
Idag är det första gången det har snöat på riktigt här i Malmö! Alltså då det har snöat jättemycket och att det stannar kvar. Och såklart var det superroligt så på rasterna sprang nästan alla åttor ut på skolgården och hade lite snöbollskrig! :)
Haha, jag lyckades mula Elli! Scooore!
 
Annars den senaste timmen har jag suttit med en NO- uppgift som ibland är lite obegriplig. Den ska in på onsdag morgon och ska vara så utförlig som möjligt, med en vääääldigt tight begränsning. Jag siktar ju förstås på högre betyg men det blir väldigt svårt med tanke på hur lite jag egentligen får skriva. :(
 
I alla fall, slut med tråkigheter! Imorgon ska troligtvis jag och mamma träna lite, vilket är kul!
Och juste, ser ni den lilla pilen längst ner i hörnet på högra sidan? Är du långt ner på sidan och vill snabbt komma högst upp? Tryck på pilen och svisch! så är du uppe igen!
 

Bomber jacket

Yaaay!
Äntligen äger jag en bomber- jacka! Detta är samma sorts jacka jag visade förra veckan (?), fast denna är inte i quiltat skinn, utan i sånt material man brukar se bomber- jackor i. Insidan är röd och fin och jag älskar den!
Köpte jackan på Cubus på rea för 199 spänn!

New in+ Today´s outift

Hej bloggen!
Nu tänker jag visa min outfit, vilket inkluderar en ny tröja jag har köpt!
 
Jag har aldrig ägt en sån här tröja! Jo, jag har en gul t- shirt i garderoben, men det är inte samma sak som en stickad tröja! Är det bara jag, eller känns det som om en stickad tröja syns mer än vad en t- shirt gör? Am I the only one?! I alla fall, tröjan är köpt på Lindex för 199 kr. Hade också på mig svarta jeans från American Eagle. Ringarna är från Ur&Penn, och klockan är från Regal. Vad tycks?
 
Juste! Jag köpte en jacka idag på Mobilia också! Visar den imorgon!

Adventures

Hej! 
Jag bestämde mig för att följa med mamma och pappa och köpa ny soffa! Jag är sååå happy eftersom soffan är superduperüber- skön! Och så har den en schäslong! Kommer aldrig lämna den soffan när vi väl får hem den! 
Nu är vi på väg till Biltema tror jag och sen ska vi till Mobilia en liten stund, om inte mamma ändrar sig vill säga! 

Juste, jag har köpt en ny tröja! Jag har tagit några enkla bilder på den och sen får jag se hur jag gör när jag ska fota dagens outfit! Så fler inlägg är pågång så fort jag kommer hem!




Thank youuuu! :D

Tack för att ni svarade på min fråga igår! Nu vet jag att ni vill se mer personliga inlägg och det ska jag absolut göra! Ska bara göra mig i ordning så börjar jag direkt! 


Eeeey, no insporation!

(Tänk rubriken i melodin till Eeey macarena!)
Hej! Rubriken talar, har ingen som helst inspiration numera... Känns rätt uttråkat att lägga upp "Wanties", och önske- outfit och inspobilder jag hittar på WeHeartIt...
 
Kaaaan mina snälla söta läsare komentera vilka inlägg de tycker bäst om och ge förslag???
Pleeeaassee!
 

Happy Birthday!

Happy Birthday to yooouuuuu!!!!
Gissa vem som fyller år idag?!?!? Min hund Daisy! Idag blev hon tre år! Fatta, snart har vi haft henne i TRE ÅR!
 
 

Rings

Ringar är nog det sorts smycke jag lägger mest pengar på, tror jag...
Men ett par ringar kan liva upp en outfit och göra den hur söt som helst! Hittade riktigt snygga på H&M.




Weak for boots

Boots är klart en av de bästa skorna som finns, efter sneakers. Känner jag för att klä upp mig lite men inte bli alltför glammig, då tar jag på mig boots. Vardagsoutfit på stan? Boots. JAG KAN INTE LEVA UTAN BOOTS! 
Här är ett par stycken som är to die for! Alla från H&M.






Inspo

 

Boyfriend jeans


Jag har läänge varit ute efter ett par snygga boyfriend- jeans. Gärna ett par i en ljusare tvätt. Det första paret hittar ni på Vero Moda, andra paret på Ginatricot och det tredje på H&M. Vad tycker ni?

Hello!

Hey there!
Måndag... Blä, orkar inte gå upp efter en helg med mycket sömn och sovmorgnar. Jag längtar till februari- lovet...
Men, innan jag loggar ut för dagen tror jag att jag har några inlägg på gång! Stay tuned...
 

Bags

Jag har ju tidigare sagt att jag är på jakt efter en snygg svart väska. Den perfekta, ni vet? Den man alltid har med sig och passar till allt. Det har varit mission impossible. Men nu tycker jag H&M har tagit in snygga väskor! Mina favoriter ser ni nedan!








Tjena bloggen!

Tjenare hörru!
Ja, vad ska jag blogga om? Har inte gjort nåt speciellt, förutom att åka hem till farmor och firat hennes födelsedag. Kika in lite senare så kanske här finns ett pat inlägg till!

En lagom härlig bild från USA! Detta är taget i det hus vi hyrde i Lauderdale- by- the- sea. Längtar redan tillbaka och det är lite mer än en vecka sen vi åkte därifrån! När jag blir äldre kommer jag lätt bo i USA ett år! Kanske då i Kalifornien? Eller så kanske man åker till Australien? Där verkar rätt skönt!

Chill day

Hej!
I dag har egentligen varit en ganska lugn dag. Så som man behöver lite då och då! Idag har jag och Elli bytt julklappar och hon verkade jättenöjd över vad jag har köpt henne! Av henne fick jag ett par örhängen och ett halsband. Sen tog vi en rejäl runda med hunden! Var faktiskt riktigt skönt! Och nu sitter jag i min mosters sköna soffa och är mätt av en goooood middag! Firar hennes och hennes mans födelsedag. Och snart blir vi bjudna på marängswiss! Mums! 



My Day

Hej! Jäklar vad min dag har gått upp och ned. Alltså, det är ju vardagliga saker, men när man tänker efter är det rätt mycket saker som kan hända på en dag.
Kan väl börja med att säga att redan när jag satte i mina linser gjorde det ont. Sen när jag satt på en lektion försökte jag rätta till det lite (utan framgång förstås) och helt plötsigt känner jag att linsen viker sig dubbel och åker upp i ögat, om ni förstår vad jag menar. Där kan jag ju inte ha den, så där satt jag med ett rinnande öga och säkert alldeles blodrött öga mitt i en lektion. Och så åkte linsen ut och där satt jag med linsen i handen. Man bara: vafan ska jag göra nu? Men, jag lyckades sätta tillbaka den utan spegel där vid bänken. Sånt pro man är!
Och sen nu ikväll börjar det göra ont igen och jag blinkar som en fjäril (haha what?) och så känner jag den sakta glider ner för kinden. Jäkla linser!
 
Sedan vid lunch sa Elli något roligt och vi fick värsta skrattanfallet. Och så gjorde jag något osmart, nämligen att dricka. Och sedan kom den roliga bilden upp i huvudet igen och jag började skratta med vatten i munnen. Och jag sprutade ut det på min kompis mittemot! När jag sa förlåt och gick hämtade papper skrattade jag fortfarande så mycket att tårarna rann. Sån tur för mig att min kompis tog det skämtsamt och blev inte det minsta arg på mig.
 
Juste! Fick ett A i dans på idrotten! Yaaay for meee!
 
Sen på eftermiddagen åkte mamma och jag iväg och tränade, vilket var asskönt! Man kanske inte alls är motiverad när man har bestämt sig och klär på sig, men det känns verkligen så jäääkla najs att få upp både flås och puls och känna musklerna arbeta! Då får jag nån slags bekräftelse på att min kropp fungerar, att jag kan pusha min kropp och att jag kan bli mer fit, få bättre kondition och starkare muskler.
Jag kommer ihåg för två somrar sen hade jag och mina två kompisar ett riktigt flyt. Vi gick nästan ut varannan dag oc sprang ute på motionsspåret på Bulltofta. Nästa sommar var jag i alla fall inte lika bra... Men när mitt gymkort går ut har det blivit så pass varmt att man kan springa ute, och det kommer jag göra ända tills det börjar bli kallt igen, då jag köper nytt kort. Man mår så bra efter man har rört på sig ordentligt! De första gångerna är skitjobbiga, men ge inte upp för det! Efter ett par gånger är jag rätt säker på att du kommer uppskatta det mer!
 
Och så har jag fått ett nytt linsskydd till min kamera! På nått sätt hade mitt gamla linsskydd hamnat i tvättmaskinen. Senare hittar jag jag två delar som är mitt skydd... Fjädern var borta och den gick inte att laga, men pappa var i en fotoaffär och köpte ett nytt till mig. Inte ett orginial från Olympus, utan ett från Hama men det skulle också passa. Enda minuset är att det åker av ganska lätt om man drar lätt i snöret som sitter fast i det...
En söt liten Evelina bredvid en PAYPHONE!
Haha, shit, jättelångt inlägg, säkert jättetråkig också...

Hipster kind of friday

Skjorta från BikBok, stickad tröja från Vero Moda, jeans från American Eagle, skor från DinSko och halsband från Ur&Penn
 
Kind of hipstah, you think, huh?

It ain´t bad

Hej!
Idag har jag varit duktig och dragit på mig något fint och dessutom fotat det ute i snön! Jag kommer redigera bilderna lite, brukar inte göra det men idag blev bilderna liiite långt ifrån, så jag kommer zooma in dem lite och kanske lägga på nåt filter om det ser snyggt ut. Jag använder inte photoshop och redigerar inte mitt ansikte eller min kropp på nåt sätt. Använder ett gratis program som man inte behöver ladda ner. Det heter befunky.com, klicka HÄR om du vill komma till sidan. Superenkelt för nybörjare som jag!
Haha, denna bilden är asså bara för skön! Kunde inte hålla mig för skratt efter jag hade tagit den! Tog bilden utanför Hemingways hus i Key West, Florida. Vi skulle gärna velat gå in och kolla men vi kom fem minuter efter stängningsdags... Detta är alltså en av katterna som "tillhör huset".

Härlig bild från USA

Fatta hur mycket jag saknar värmen! I USA var det varmt HELA tiden, även fast molnen och regnet var framme!
Bara några månader kvar innan Sverige blir varmt igen... Bara några månader till sommarlovet...
Ni får fler bilder imorgon!

French


Har inte ens öppnat franskaböckerna och jag redan uttråkad... 
Förresten, förlåt för den hemska uppdateringen. Asså, jag är bra konstig jag. Ca två dagar lyckas jag ha bra uppdatering och sen bara failar allt... Får försöka skärpa mig! Jag har lite läxor att göra nu men efter det får jag göra lite inlägg både till idag och till imorgon. Att göra inlägg kommer vara mycket enklare om ni kunde skriva vad ni vill ha för inlägg! Då vet jag vad ni gillar!

USA haul!!!

Haha, insåg inte att jag tog alldeles för lång tid på så Evelina hann inte filma. Men ni kan hitta det på hennes sida! @EvelinaDaisy


Todaj

Hej!
Idag har jag varit på min första gudstjänst. Det var väldigt ovant och jag visst inte riktigt vad jag skulle göra, men jaja... Får nog gå på söndag igen. Förresten två saker: första är att jag kommer filma video idag! På vad jag köpte i USA! Och andra är att jag gick en fråga om var man kunde köpa jackan. Hade heeelt glömt bort att skriva det! Den finns att köpa på Cubus!



Yayay!

Aha, I like it, aha...
Visst blev det bra?! Men jag kommer antagligen byta ganska snart igen. Blev inte så där jättenöjd med bilderna eftersom på nästan alla såg jag ut som en dränkt katt. Mitt hår var blött och dessutom regnade det lite och vädret förstörde ljuset lite tycker jag. Så, så fort det blir soligare ute ska jag ta fler bilder!
 

Should I?


JAg har varit och kollat på denna jackan jättelänge nu. Den är ju såå snygg! Utsidan är quiltat fuskskinn och insidan är mörkgrön. Hur snyggt blir det inte om man kavlar upp ärmarna lite?!?!
Original priset var 499 kr, men gissa vad? Nu är det på 50% REA! Så endast 249 kostar den nu. Men jag undrar vad mina föräldrar ska säga om jag köper den. Jag har ju redan så många jackor... Får prata med dem idag och höra vad de tycker. För jag vill så hemskt gärna ha den!

Almost done

Som ni ser nu är headern lite konstig, MEN jag vet nog nu hur man fixar det! Det är bara det att det går inte att fixa på bilden som jag har nu, utan jag måste göra en ny. Men det gör ju inget, jag ska ut och ta bilder imorgon med Elionor till en ny header! Så det kommer fixa sig.
 

Gamla vanor nu..

Hehe, ja som rubriken säger så är jag i gamla vanor...
Har ju inte bloggat på två veckor! Men jag lovar er! Jag försökte verkligen göra några inlägg men internet blev så himla konstigt ibland. Ena stunden var det hur bra som helst, men i nästa stund gick inget. Men trots hur bra internet var kunde jag aldrig publicera ett inlägg. Fattar inte varför? Förutom på hotellet i Duck Key, där gick det hur bra som helst.
 
I alla fall, för att gottgöra er lite ska jag göra några inlägg till imorgon nu, samt ändra designen lite! Ska ändra typsnitt och storlek på rubriken och kanske fixa en ny header om jag hittar en fin bild, och göra ännu ett försök till att göra både bloggen och bilderna större!

Detta var sååå sköönt!
 
 

I'm back!

Hej! 
I tisdags kväll kom jag hem från en hel dags flygning. Men jag var jetlaggad och somnade inte förren vid fyra på morgonen. Vilket resulterade att jag sov förbjudet länge inpå dagen. Och på grund av detta har jag inte sovit sen onsdag klockan tre på eftermiddagen till nu. Jag har alltså varit vaken i över ett dygn. Och det konstiga är att jag inte kände mig sömnig under dagen, inte ens nu! Nära läggdags! Jag hoppas verkligen att jag somnar i tid ikväll så att jag kommer upp i tid imorgon! 
Detta är anledningen till att jag inte har bloggat sen jag kommit hem. Imorgon hoppas jag blir som vanligt så att jag kan börja blogga! Så imorgon kommer nog några bilder från resan!


Förresten, vad tyckte ni om de tidsinställda inläggen? Var de ok?

Top 5 Disney- movies

 
Snälla, säg inte att jag är den enda som gråter när Simbas pappa och Bambis mamma dör! Det är ju bara för sorgligt! Tänk att en tecknad film kan få en att känna en massa.
 
Ni håller väl med om att Disney- filmer är några av de bästa filmer som nånsin gjorts? Det känns liksom inte att filmerna är blaha, utan att de verkligen menar nåt.
 

Mina favorit- serier

Här kommer en lista på mina favoritserier! Hope you like it!
 
Nr 1: Teen Wolf
 
Nr 2: Pretty Little Liars
 
Nr 3: Buffy the vampire slayer
 
Nr 4: Supernatural
 
Nr 5: The Vampire Diaries
 
 

Ta hand om er!

Det är sååå viktigt att smörja in er! Vem tycker om torr och fnasig hud?
Speciellt nu på vintern måste ni vara noga med krämerna. Till armar och ben använder jag Niveas Repair and Care för väldigt torr hud. Den mjukgör verkligen! Till mitt ansikte använder alltid Garnier. Dagkräm då alltså. Ska leta efter en nattkräm också. Till mina händer är favoriten Atrix handkräm. Och till mina supertorra vinterläppar använder jag Niveas läppsyl. "Kroppskrämen" köpte jag på Kicks, allt annat är från Coop!

Watch me getting ready for an early Christmas- celebration

Hej!
Nu tänker jag visa hur jag fixade smink och hår till ett tidigt julfirande. Detta är alltså från den tjugoförste.
 
Jag börjar med att sätta i linserna!
Sen tar jag en ansiktskräm och smörjer in mig.
Medan jag väntar på att krämen ska absorberas borstar jag tänderna.
Detta är sminket jag ska använda:
Nu tar jag min BB Cream till huden.
Till ögonen. Med en ögonskuggeborste tar jag den ljusaste färgen längst in vid ögat, vid näsan. Sedan tar jag det näst ljusaste och tar den lite längre in på ögat. Så fortsätter jag tills jag kommer till den mörkaste färgen, den tar jag längst ut på ögat.
Sedan tar jag en Blending- brush och suddar ut skarpa kanter.
Efter det tar jag en ögonbrynspenna från H&M och fyller i mina ögonbryn.
Till sist tar jag mascara.
Till håret: Jag började med att borsta det!
För att göra det glansigt tog jag lite olja. Enligt min frisör är det Nashi- olja, och jag tror att det är så att man bara kan köpa den hos er frisör. Hehe, flaskan det var i gick isönder så ja...

Jag gör en snedbena. Sen tar jag en bit hår där det är minst hår och snurrar och en fäster det.

Nu är det färdigt!
Vad tycks?

New in

Här är två saker som ni inte har sett förut, men det är ganska längesedan jag köpte dom!
Tröjan är från H&M och kostade 149 kr, pyjamasbyxorna är från Lindex och kostade 149 kr, men fick en kupong av mamma så jag behövde endast betala 75 kr.
 

From my archive

Obs! Alla bilder är mina, och endast mina! Jag skulle uppskatta att ni INTE kopierar dessa bilder!

RSS 2.0