Daisy von Cute





My cutiepie!

Sweatshirt shorts


Skulle varit sååå skönt att springa runt i dessa shorts på sommaren! Man behöver ju inte endast använda dessa som jag-känner-mig-sjuk-och-kommer-inte-flytta-mig-från-soffan-idag- shorts. Styla upp dem lite! Skulle säkert vara jättegulligt med spets! Dessa är ifrån BikBok för 199 kr!

Long time no seen

Hej!
Det var ju ett bra tag sedan man var här inne! Till mitt försvar har jag en väldig massa med saker som ska bli färdigt i skolan både denna och nästa vecka! Bara idag hade jag franskaglosor, engelska- redovisning och SO- prov.
Imorgon är det dags för redovisning av sin animering. Min grupp skulle göra en animering om en metalldetektor. Alltså hur den fungerar och så. Den blev ju skit när man skulle redigera den, flera bilder trillade bort så att filmen blev mycket kortare än vad det egentligen skulle bli. Känner bara skitskitskit!!! Och så ska man visa sin programmering, sitt egna spel. och med det spelet håller jag på och pillar med nu! Det är så himla svårt, det går ju inte som jag vill!
 
Jaja, jag uppdaterar sen när spelet är färdigt!
 

Batman






tröja från H&M (ny!), underklänning från H&M, tights från Cubus och skor från Nike!

White bandana



Hade något riktigt bra att skriva på tungspetsen, men råkade svälja det... Och nu kommer jag inte på det igen! Stööörigt!
Jaja, här är en bild på mig med min nya bandana på. Hade den på mig i skolan idag! Kostade 39 kr på Shock!



Relaxing



Just nu sitter jag häääär! Vilket är supermysigt! Perfekta mellisen också. Om ni undrar vad som finns på mackan är det hummus och spenat, låter kanske konstigt och äckligt men det är faktiskt gott!

Ute i solen!




Black'n'white





Hehe, dessa bilder sög ju! Inte pågrund av fotografen utan pågrund av var jag stod. Solen mitt i ögonen så jag visste inte riktigt hur jag gjorde med kroppen och sen blev jag nästan helt vit i ansiktet på grund av det... Så därför fick bilderna bli i svart/vitt. Hade ändå inte färgglada kläder på mig idag. Tröja från Forever21, shorts från H&M (nya!) och skor från Converse. Bandet runt håret köpte jag idag, men ni ska fler bilder och "information" om den imorgon! Fast tröjan tog jag på mig nu på eftermiddagen. När jag var i stan hade jag en grå T-shirt, militärjacka och nedsläppt lockigt hår.

Hihi, enligt mig har den här dagen varit perfekt! Det var så varmt att jag för första gången på hela året (förutom när jag var i USA dårå) har kunnat gå barbent utan att frysa det minsta! Roligt sällskap i stan och god mat gjorde det ännu bättre, sedan grillning och äta ute på uteplatsen som är lite omgjord. Superglad Mimmi häääär!!!

Nu mår jag bra!

Sitter just nu utomhus och äter min frukost! Vädret är helt perfekt och jag ska snart göra mig iordning för att åka till stan med Elli! Perfect day!


Och sen vi köpte sugrör har jag knappt druckit något utan sugrör!

Daisy love ❤️




In the jungle... Kind of...







Jacka och halsband från H&M, byxor från Forever21, tröja från Lindex, skor från Nike (Air Max Navigator) och örhängen från Glitter och jfr.se!

My body huuuuurts! Tror det är från gympalektionen i skolan igår, då jag mestadels hoppade höjdhopp och lite jämfota längdhopp. Landade på bommen två gånger! Fick bommen en gång på höften, och en andra gång i ryggen, och det känns nu! Blåmärken, även på knät, men fråga mig inte anledningen till den. Och så har jag träningsvärk... Heeeelp meeee!

Jääääätteglad!!!

Jag har ju en adapter som gör att jag kan överföra bilder från min kamera till en iPad. Meeeen, den funkar ju inte nu till min iPad, eftersom den har en så här lightning, alltså ett litet laddhål. Men nu har det fixat sig och jag är jätteglad! Här är två testbilder jag tog för att se om det funkade!





Tomorrows outfit


Detta är vad tänkte ha på mig imorgon! Bilden är lite gul eftersom jag fotade kvällen med taklampa på och glömde redigera dem efteråt, nu pallar jag inte! Haha!
Anledningen till att jag inte har bloggat idag beror på en inlämning till imorgon, övat på muntlig redovisning om praon, pianolektion och annat lite småplock som tar tid!

Annars börjar jag bli väldigt trött på regnet här... Det har regnat många dagar i rad! Jag vill ha soooool! Men gör ändå en fördel av det. Jag kan fortfarande ha långärmade tröjor utan att svettas ihjäl, till exempel.
Jaja, nu ska jag inte babbla mer om ingenting! Kanske kikar in en gång till innan jag släcker, vi får väl se!

Today´s


Tröja, skärp, hajtandhalsband och jacka från H&M, jeans från American Eagle, halsband två från Ginatricot, klocka från Regal och skor från Converse!
 
Idag har jag på mig min nya jacka! I loooove it! Fick den i födelsedagspresent igår av farmor när släkten var här för att fira mig! Annars tycker jag att detta är en rätt enkel outfit, men tack vare smyckena, skärpet och jackan blev det så mycket finare! Detta är en outfit jag trivs väldigt bra och jag tycker att det är völdigt snyggt också!
 
Jag kommer antagligen filma en video där jag visar vad jag har köpt den senaste tiden och även presenter jag har fått. Så fort det här med datorn löser sig! Har ingen plats kvar och det är ett problem...

New in!

Hejsan!
Hoppar över det där med att jag är ledsen för dålig uppdatering och hoppar direkt in i inlägget.
 
Så idag stack jag ner till stan och mötte upp min lillasyster och så gick vi en stund på Triangeln. Fick med mig tre saker hem som jag tänkte visa för er nu!
Ett suuuupercoolt skärp från H&M köpte jag! De passar inte bara till att ha i jeans utan till ha med klänningar! Så snyggt! 99 kr kostade det.
Den andra saken är ett halsband formad till en hajtand. Jag har blivit så inne på halsband med hajtänder och att har flera halsband på i olika längder på senaste tiden! Bara för snyggt! Kostade 40 spänn på H&M.
 

Sista saken är ett slags hårband. Inuti tyget finns en ståltråd, så knyter man det runt huvudet i den frisyr man nu vill ha! Valde att ha den i knut för dessa bilder! Kostade79 kr på BikBok!
 
 

Birthday Girl

Heeeej! Min födelsedag har varit helt perfekt! För det första fick jag fler gratulationer än vad jag förväntade mig, för det andra har jag fått läsa fina texter om mig som nästan fick tårarna att rinna, och för det tredje har jag fått presenter jag blev väldigt glad över!
Jag bryr mig inte ett skit om att vädret var blåsigt och kallt idag, för lilla jag är så glad!

Vad fick jag i present då? Måste bara börja med att skriva en "disclaimer". Jag vill inte alls skryta om det jag har fått, utan jag säger det för att jag tror vissa kan vara nyfikna och för att jag har nåt mer att säga om det. 
Så till att börja med fick jag en suuuuperfin klänning av min lillasyster! Med en av mina nya favoritblommor på! Daisies! Blir det tusensköna eller prästkrage på svenska? Och min andra favoritblommor är solros! :)
Sen öppnade jag ett paket med ett iPad- fodral i... I det tredje paketet låg en iPad... Fatta så glad jag är! Nu kan jag så mycket enklare blogga! Jag har en adapter som som kan sätta in kameraminnet i och kopplar till ipaden! Det resulterar att jag inte längre behöver vänta på att datorn ska ta sina hundra år att starta upp! 







Hellu da folk! + announcement!

Hej folket!
Jag känner mig väldigt glad just nu! Kanske beror det på att jag har kommit på hur man raderar bilder från iPhoto? Eller att jag har kommit på hur man överför videos till datorn? Så att jag äntligen kan redigera mina videos på iMovie?
 
Ok, nu ska jag äntligen berätta för er... Jag har skapat en youtube- kanal!
Några av er kanske tycker det är lite konstigt, men det har faktiskt krävt en hel del mod för mig att äntligen bestämma mig för att satsa på det här med youtube! Det som skrämmer mig mest är att någon från skolan hittar mina videos och typ visar det för jättemånga och sen kommer fram till mig och kommenterar något dumt... Skiten som skrivs via datorn hanterar jag lite bättre, men liksom öga mot öga?
 
Men jag har också tänkt att det här med att lägga upp videos på mig själv stärker mig. Att jag får bättre självförtroende. Nu är jag i det stadiet där jag inte kan släppa loss framför kameran, utan det blir mer stelt och inte så roligt, men det är ju sånt man lär sig! Alla kan väl inte börja hur bra som helst?
 
"A flower must grow through dirt to reach the sun."
       "Stars can´t shine without darkness."
 
Pep, pep, pep!
 

Summer inspo

 

Avslutningsklänningar

Här är lite inspiration för er som inte vet vad ni vill ha på er skolavslutning/student! Jag tycker det ser fräscht och snyggt ut med en vit klänning!
 

1st of may

 
Heeej!
Min månad börjar väldigt bra tycker jag! Med en helgdag! Och med "min månad" menar jag att jag fyller år i maj. Jupp, om sex dagar är det dags, om man räknar med denna dagen. Då blir jag alltså 15 år...
 
Idag har annars varit en väldigt bra dag! Hela familjen åkte ner till Västra Hamnen med Daisy så att hon fick springa lös och leka med andra hundar. Sprang även agilitybanan med henne! Sedan satte vi oss vid en brygga och åt pizza från Vespa. Yummie yummie!
 

Hey May!




RSS 2.0