Lovely

 

How to: Lockar utan värme

Så nu tänker jag lägga ut en tutorial på hur du gör lockar utan värme. Verkligen superenkelt! Fast det blir inte alltid bra... Några få lockar kanske blir bra, men det gäller att öva och komma på vad man gör för fel. Och jag lär mig fortfarande! Har aldrig fått till alla lockar att blir bra.
På bilderna har jag precis duschat så därför har jag inget smink. Men det gör ju inget eller hur?! Om jag inte skulle ha använt smink hade ni fått se det fejset hela tiden.

Så du börjar med halvblött hår:

 Och borsta ut alla tovor!
Och du kommer behöva en massa bobby pins/hårnålar!
Ta sedan en slinga av ditt hår, jag rekommenderar att göra den ganska liten om du har den längden som jag. Har du längre hår går det nog bättre med tjockare slinga! Asså jag menar att du kan ha liten slinga också.
Snurra det runt dina fingrar, hur många fingrar bestämmer du beroende på hur du vill ha din lock. Snurra sedan upp det på huvudet och fäst med hårnålar:
Gör så i hela håret! Snåla inte med hårnålar!
Men om pinnarna tar slut och du fortfarande har hår kvar?
Då kan du ta sånna här korvar, eller Bendy Rollers som det stod på paketet. Jag hittade mina på Rusta för 30 kr. De rosa är lite tjockare än de lila.
Ta en hårslinga och snurra det runt "korven".
Böj sedan ändarna på korven
Gör så i hela håret. Givetvis kan du ha bendy rollers i hela håret istället!
Haha, jaaa, jag såg slingan och fixade till det efteråt. Om du inte har bendy rollers och inte vill köpa ett par kan man använda strumpor. Rena såklart! Vira en slinga runt strumpan och knyt!
Sen kan du antingen vänta tills håret har torkat eller gå och lägga dig!
 
Då får vi se imorgon hur lockarna blev! Det kanske inte alls blir bra! Hur resultat än blir lovar jag att ni ska få se!
 
Så vad tycker ni om min första How to- guide? Ska jag göra fler?

Träningsdags!




Sweatshirt

Kanske inte så bra bilder, men här är en liten större close up på min nya tröja! Köpte den igår på Emporia. Hittade den på Cubus med reapriset 149 kr! Och den är så MJUK! Jag kan definitivt rekommendera Cubus sweatshirts och hoodies för att de är supermjuka! Jag har tvättat mina hur mycket som helst men de är fortfarande lika mjuka!

West Div











Tröja från Cubus, jeans från Levi's, jacka från H&M, skor från Converse och klocka från Regal

Curly hair

Tog mig tid att locka håret idag! Inte ofta jag gör det! Det blev ganska snyggt, tycker jag. Men allra finast blir det efter ett par timmar, då lockarna inte är lika fasta och har lite mer volym!
Kanske ska göra en video på hur jag gör dessa lockar? Det kanske jag gör! Håll utkik!

Fika! :)




Buttericks's

Just nu sitter jag på en bänk utanför Butterick's. Evelina ska gå på sin första Bus eller Godis och hon vill klä ut sig till en vampyr. Så därför cyklade vi ner till stan för att köpa lite ansiktsmålarfärg(?). Jag blev alldeles för varm så därför satte jah mig utanför. När jag är hemma har jag planerat lägga ut lite inlägg till er så stay tuned!


Jeans- jakt

Tjena!
Mina svarta byxor har en tendens att gå i sönder på ställen där det inte ser snyggt ut... Så därför är jag på svartajeans- jakt! Har länge kollat på Dr. Denim's svarta "Plenty" jeans. Riktigt snygga! Älskar att dem är högmidjade så att man kan ha magtröjor utan att visa för mycket hehe... Allra billigast är dem på Carlings, då dom kostar 399 kr.

Hehe, när mamma får höra att jag vill ha magtröjor kommer hon nog gå i taket! Haha!

Gamla outfits

I brist på andra slags inlägg tänkte jag visa er ett par gamla outfits jag har publicerat på min förra blogg! Enjoy!
Vad tycks?

On my way

Hello!
Nu sitter jag och lillasyrran (evekina.blogg.se) på bussen påväg till Hyllie. Gissa vart vi ska... Emporia såklart! Har lixom inget annat att göra! 

Men idag cyklade vi i en park i närheten, och som ni kanske vet var det en mindre storm igårkväll, det blåste asmycket! En granne kom till oss och sa att vi borde sätta in lite saker som kan blåsa iväg. Så när pappa skulle gå ut med Daisy sa han: "Vågar man gå ut med Daisy eller kommer hon att blåsa iväg?" På skämt såklart! Men i parken såg det ut såhär:






Elli är så lättlurad!

Haha, roligaste pranket ever! 
Jag höll på lite med Ellis mobil och helt plötsligt la den mot örat som om någon hade ringt. Elli bar NEEEEEEEJJJ! och ryckte telefonen ifrån mig och sa hallå i telefonen. Hon trodde ärligt att det hade ringt och jag hade svarat! Hahhahahahhah! Så roligt!




Inspo

 

GODIS!!!

 

Elli här

Hej Emilias läsare, Elli här!
Stal Mimmis dator :) Fast hon sitter brevid mig och tittar på. Är snäll mot henne för att hon ska sitta och skriva 9 inägg. Så jag började med att skriva det första. Så nu har hon bara 8 kvar.
 
Det var en liten och kort text fråm mig.
Kram Elli :)
 
P.S Mimmi är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Följ henne på instagram. @emilialunden

Wanties från H&M' s rea


Skjorta, kostar 150 kr. Riktigt snyggt med skinnsetsljerna på axlarna!

Boots, 150 kr. Jag har länge leret efter den här sortens skor!
Väska, 150 kr. Riktigt snygg väska till att bara ha det viktigaste med sig!


Homme


Tröja från Ginatricot, byxor Kappahl, jacka från Lindex, tubhalsduk från Glitter och Converse
Haha, jaaa, jag försökte se ut som en drottning med mycket makt de två första bilderna, och jaaa, jag såg en spindel, därav fejset på sista bilden...

Inspo of tonight

 

Birthday outfit

 
Jacka och kjol från H&M, tröja från GinaTricot, klocka från Regal och skor från Converse
 
Så, detta var då inlägget som skulle komma upp förra söndagen. Min morfar fyllde år så vi skulle hem till dem och äta middag. Jag tyckte det var ett perfekt tillfälle att använda min nya jacka! Som sagt från H&M och kostade 399 kr.
 
 

Dagens outfit

 
 
 

Kjol, tröja och tights från H&M+ supersköna sneakers från Skopunkten
Vad tycks om dagens?
Som det regnade hela dagen här i Malmö! Det bara öste ner! Cyklade i ilfart till skolan, men turen på tre minuter hann man ändå bli dyngsur. I slutet av skoldagen tänkte man bara :"Tar det aldrig slut?"
Innan jag loggar ut från datorn den här kvällen tänker jag lägga in en outfit till, som egentligen skulle komma upp på söndag men blev inte av eftersom datorn krånglade. Och även kanske fixa något till, vem vet? :) Hehe!

Mobilia

Hallå!
Idag har jag, Evelina och farmor varit på Mobilia. Jag köpte tre saker, eller faktiskt bara en! Farmor betalade två av sakerna! Jag har en så snäll farmor! Visar imorgon! 
Och kan ni gissa vem jag gick förbi ett antal gånger idag? Simon Lussetti! 

Snygga va?

Pumpor





Häftiga pumpor, va?!
Och fikan! Riktigt mäktig!


Ridställningen

Hellu!
Jag har lagt bloggen åt sidan de senaste två dagarna eftersom jag mest jobbade och och var på Vellingeblomman och sånt. För er som inte vet vad Vellingeblomman är för något så är det en växthusbutik med olika utställningar för olika högtider. När vi var där i fredags hade dem halloweenutställning, och några julsaker var också framme! Visar lite bilder sen... På pumpor!



Cold weather

Tröja och jacka från H&M, jeans från Vero Moda, väst från Only, klocka från Regal och halsband från Ur&Penn







School Day


Hellu bloggen!
Idag har som vanligt varit en tråkig dag i skolan. Gjorde ett so/svenska- prov i nästan två timmar idag... Ce n'est pas super... Och i måndags gjorde man ett franska- prov, vilket var något lättare och roligare. 
Elli och jag spelade in videos idag, så det kommer nästa vecka!
Men nu ska jag fortsätta att titta på min nya obssesion: The Vampire Diaries!

Dagens outfit

Byxor från Kappahl, tröja från H&M, skor från Converse, jacka från H&M och sjal från Cubus. Mössan snodde jag av Elli.







Vill ni se ännu fler på mig och även Ellis outfit gå då in på Ellis blogg: ellylife.blogg.se

Wake me up

Hellooo! 
När jag vaknade idag och kollade på klockan fick jag panik. Jag tänkte bara: "Shit, kvart i åtta?!" Jag började skynda mig men sen kom jag på att jag börjar nio idag... -_-
Och igår sa jag ju att jag skulle göra ett inlägg men det kom aldrig för att datorn startade inte. Så jag kommer vara utan dator i några dagar ku tills det är fixat, men jag löser det på nåt sätt!



Inlägg påväg!

Jag vet att det är lite sent men inlägg är påväg! Ska bara rensa igenom lite bilder!

Ser nu något fel?

Önske- outfit


Ja, jag hade då inte tackat nej till dessa godbitarna! Hade mycket gärna gått runt i en sån här outfit, plus en skinnjacka! Fast det kanske är lite för kallt för det nu?
Vad tycker ni om outfiten?

Lööördag!

Tjenixen!
Shit har redan hela dagen gått? Det har gått så fort!
Dagen börjades med att fortsätta sortera och sedan dela ut det. Jag är så jäkla less på det så jag var nära på att ringa och säga upp mig idag! Men jag har ett mål! Hålla ut i tre månader, för då har jag klått min kusin, haha! :) Har än så länge hållt på i fem veckor... :o
Menmen...
Ska snart äta! Fjärilskotletter! Mums!
Innan det ska jag försöka knåpa ihop en önske- outfit till er! Ha det gött, pöss!
Kolla vilken fin bild jag hittade på Elli!
Fotograg: Moi

TGIF!!!

Wohoooo!
Det är äntligen fredag och HELG! 
Som jag har längtat hela veckan!:) Hehe... Och fredagkvällen spenderas just nu i garaget, måste sortera reklam vilket inte är kul!





Hehe, ooopsiee!

Haha, såg att jag hade infogat fel bild till en av inläggen men det är fixat nu!
 
Idag har jag ju varit i studion med Elli och hört på när hon sjunger, det verkar så kul! Jag ska få prova nästa vecka, jag lääängtar! Men jag ska bara välja vilken låt jag ska sjunga också... Har funderat på en Bruno Mars låt. T. ex. It Will Rain eller When I Was Your Man, fast tjejversionen. Eller min franska favoritlåt, fast den verkar liiite svår!
Eller en Beyncé- låt? Men hon är sååå mycket bättre på att sjunga än vad jag är!
Svårt att välja!
 

Perfekta väskan


Jag lääängtar tills jag hittar den perfekta svarta väskan! Det är så svårt att hitta en som är rymlig, passar till allt och är billig!
Jag letade som en galning för att bara sätta ihop denna bilden! Så svårt! Till sist tog jag bara en väska jag aldrig skulle få för mig att köpa, om jag inte var rik! Kan ni gissa vilken det är? :)

Wanties: Make up

 
 
Här är då lite make up jag kommer titta på nästa gång jag har fått pengar!
Först och främst är jag jättenyfiken på IsaDora´s nya Wake up Make up foundation! Jag har endast hört positiva kommentarer om den!
Och ni kanske märker att jag är ganska så sugen på att att prova att fylla i mina ögonbryn?
Sen håller min concealer på att ta slut. Den är inte rikigt bra, enligt mig. Det är en Coverstick från IsaDora, den var svår att applicera och sedan "smeta" ut eftersom den kändes så torr och dryg! Den döljde inte så mycket, det enda plusset är att den passade min hudton perfekt. Jag länge kikat på Maybellines Fit Me- kollektion.
Sen vill jag jättegärna ha ett rött läppstift! Det ser så snyggt ut till vissa outfits jag tänker ut! Men velar varje gång jag kommer fram till ställningen med läppstift, undrar om det är värt det? Kommer jag använda det mycket?
Jag är väldigt nyfiken på att prova H&M´s egna läppstift eftersom det är väldigt fina färger, dessutom kommer det inte göra något om jag inte använder det så ofta eftersom det är så billigt!
 

I <3 fall

 

Tröttdag

Hello!
Igår och idag hade/har jag tröttdag. Dvs att hur bra sömn jag än får är jag trött genom hela dagen tills jag går och lägger mig igen.
 
Jag kom och tänka på en sak.
Det kan ju hända att jag bara gör ett inlägg per dag eller inget alls vissa dagar. Och jag märker att statistiken ökar då jag gör fler inlägg. Och det är ju såklart skitkul!
Men jag vill att ni läsare ska få ett förtroende för mig, verkligen lita på att jag ska blogga varenda dag. Vill man få en stor blogg gäller det att vara aktiv varje dag!
Så jag sätter ett mål till mig själv: att göra MINST tre inlägg per dag. Det kan hända supertidigt på morgonen eller klockan halv tolv på kvällen, men tre ska det bli! Det låter väl bra?
 
Så nu tänker jag göra några tidsinställda inlägg till imorgon eftersom det är en lång dag i skolan imorgon, dessutom går jag till min mormor och morfar efteråt och sen ska jag till studion och lyssna på när Elli ska sjunga in en låt! Jag kaaaanske också får sjunga, men jag vet inte!
Det är så himla roligt att sjunga!
 
 

Good girl












Tröja från Cubus, jeans från Levi's, skor från Converse, mössaovh jacka från GinaTricot och smycken från Ur&Penn!

Vad tycks om dagens då?
Visst blev det rätt snygga bilder för att vara gjorda av en person som både är modellen och fotografen och självutlösare?

Total relax!

Den känslan man får efter att ha pushat sig själv på löpbanan och kört hårt på utegymmet, komma hem och duscha, hoppa i dom mjukaste kläderna man har, få te och kanelbulle och sedan sjunka ner i sängen, den är skön den känslan! 
Jag och mina ankfötter!
Outfit kommer snart!

Today's








Tröja från H&M, byxor från Vero Moda+ vita låga Converse!
Vad tycks om dagens då?

Förresten! 
Jag hade en väldig tur idag! Vi sticka in en snabbis på Ikea och gissa vad jag hittade då? En tjuga! Jag bara Kolla vad jag hittade!

Från shoppingen idag

Hellu!
Nu tänkte jag visa sakerna jag köpte idag, fast minus underkläder...
Den första saken dööör jag för! Så jävla snygg! Från GinaTricot, 59 kr





Det andra är söta strumpor och strumpbyxor från H&M. 50 kr för strumporna och 80 kr för strumpbyxorna!




Drog till Emporia en stund

Tjena bloggen!
Idag har jag fått gå väldigt mycket! Först gjorde jag mitt jobb och då fick jag gå fem kilometer non stop. Efter en stund hemma åkte hela familjen till Emporia en stund, jag behövde handla en del nödvändiga saker. Ni kan få en liten titt på det när jag är hemma!

En liten sneak peak!

Lite om dagen

Hej!
Ni visste väl att det var kanelbullens dag idag va? Vi firade såklart med hemmagjorda kanelbullar! Det var min lillasyster (blogg HÄR) som bakade kanelbullarna, hon skar dem en aning stora så de blev jättestora efter de hade varit i ugnen! Men jag ger bara tummen upp, haha!
 
Juste, kom och tänka på en sak.
Det står i menyerna att jag har bloggat sen i juni. Det är inte riktigt sant. Jag startade bloggen då och ville lära mig göra en schysst design. Men det sket sig, jag gav upp. Jag gav det inte en chans sen då i september då jag tog det på allvar igen och verkligen satte mig in i det.
Så jag startade bloggen i juni, men började blogga på allvar i september.
Tänkte bara förklara det om någon av er var lite förvirrade. :)
 

Dagens för-att-jag-hade-bråttom-i-morse- outift!

Hellu folket!
Nu tänker jag visa min outfit jag hade idag! Jag hade väldigt bråttom i morse, så därför slängde jag bara på mig något random. Jag kanske borde planera mina outfits dagen innan? Något värt att tänka på...
 
Tröja från GinaTricot, Byxor från Levi´s och kofta från Kappahl+ converse och min jacka med skinnärmar från H&M!
 

Blogghjälp: Klistra in Youtube- klipp i dina inlägg

Hello!
Nu tänkte jag visa er hur man klistrar in youtube- klipp du vill dela med dig till din blogg! All info står in bilderna, men är något oklart så är det fritt fram att fråga i en kommentar!
 

Perfektion

Ååååh, ääälskar denna låten!
Som rubriken säger, denna är perfektion! Den är på franska, vilket är roligt att lyssna på! Det är ju inte samma vanliga engelska man brukar höra!
Och hehe, som jag har nämnt förut så pluggar jag franska i skolan så ibland snappar jag upp små ord i låten som jag kan översätta! Haha, känns lite lustigt tycker jag! Kom och tänka på när jag hörde att de sa parler, som betyder pratar! Hittar sånna små ord hela tiden!
I alla fall, kan inte sluta lyssna!
Och ser ni! Jag har lärt mig att lägga in videos i inläggen! Yay för mig!
Vad tycker ni om låten?

Favourites from Cocoo.se!

Så detta är mina favoriter ifrån smyckessidan cocoo.se!
Jag kan ju börja med att säga att jag gillar maffiga halsband, gärna lite korta! Tycker det känns "obehagligt" att ha ett långt halsband dinglande på magen, är så rädd att det fastnar och går i sönder eller nåt! Jag tycker också det är snyggare med korta halsband.
Och hands down, klockan är gudomlig! Det står i beskrivningen att den är Micheal Kors- ispirerad och ja, jag håller med! Om det nu är så att jag inte förmår mig att köpa en äkta Micheal Kors- klocka så är ju denna ett alternativ!
Vad tycker ni?
Pusshej!

Önske- outfit

 
 

RSS 2.0