Hemma igen!

Hej!
Nu är jag äntligen tillbaka från lägret! Så nu ska bloggningen förbättras! Berättar mer sen, för nu sitter jag i bilen påväg till Ullared! Det betyder två timmars bilresa... Jaja, bloggar mer sen!



Konfaläger

Hej!
Hann inte förklara innan, men gör det nu. Just nu befinner jag mig på läger i Blekinge, med dåligt internet. Kommer vara här i två veckor så bloggningen kommer inte vara så bra. 

Påväg mot Danmark!

Hejsan! Som rubriken säger är jag och mamma och Evelina påväg till Danmark! Evelina och jag ska på One Direction- konsert. Bloggar senare och informerar er mer om de närmaste två veckorna!



Schools out!

Yaaaaaay! Nu är det fucking sommarlov! Och fucking fem dagar tills jag åker på läger i två veckor... Nervös som in i helvete! Både vill och vill inte... Men jag intalar mig att ibland måste man göra saker som man inte hundraprocentigt vill, jag kommer nog vara rätt arg på mig själv om jag hoppar ur det! För detta kommer bli den enda chansen!

I alla fall, imorgon planerar jag att sova läääänge! Jag velar mellan att låta bli att sminka mig och bara slappa hela dan eller sminka mig och ge mig ut och fota. Jaja, morgondagens problem.
Har ägnat den senaste halvtimmen på att komma på saker jag ska ha med mig på lägret och vad som ska köpas in. Har säkert glömt hälften av sakerna jag ska ha med mig, men jaja. Hoppas att jag kommer på det innan vi åker!




Karneval- dax!

Hej!
Varje år ordnar vår skola en karneval som niorna går. Då klär alla ut sig och går en runda runtom skolan! Det är jättekul att titta på! Nästa är är det min tur! 



Divergent


Äntligen får jag läsa dessa böcker! Beställde första boken på biblioteket och fick vänta i flera veckor innan jag kunde hämta den, men så var den på engelska. Det blir inte riktigt samma sak att läsa bok engelska ju! Jag får mer känsla av läsa på svenska, så jag tog tummen ur och köpte dom istället! Köpte dom i fredags och jag har redan läst ut hela första boken...

Kostade 85 kr styck på Akademibokhandeln!

Grattis Sverige på nationaldagen!




Braids






Idag lyckades jag göra två inbakade flätor på mig själv. Jag har märkt att det är väldigt inne nu! Dessutom är det jättefint och skönt att få håret ur ögonen på ett snyggt sätt! Sååå, när jag fotade flätorna blev det av sig självt en liten photoshoot. Alldeles ensam...

Daamn!


Hej!
Idag har jag haft på mig min jättesnygga tröja. Hör och häpna: det är en magtröja! Emilia använder magtröja! Men hade på mig en superhögmidjad kjol också, så ingen hud syntes! :)
Btw, kjolen jag snackar om har jag sytt själv!





Idag hatar jag rubriker

Hej!
Idag är jag väldigt trött! Var på studentfest i gårkväll och kom hem lite sent och så ska man upp tidigt till skolan! Eller jag vaknade en halvtimme innan skolan började, men det räcker för mig att göra mig i ordning och äta frukost och sånt!

Idag lämnade jag in den sista läxan/inlämningen för denna terminen! Det känns asskööööönt! Nu kan jag bara chilla när jag kommer hem och inte behöva stressa över nåt som måste fixas till skolan! Hehe, vi tittat typ bara på en massa filmer på lektionerna nu, eftersom betygen ska sättas idag och då är det ju inte lönt att börja med nåt nytt. 

Slutade även tidigt idag. Kom hem runt halv ett. Kunde ha åkt hem tidigare men valde att äta lunch i skolan!
Har dessutom aldrig varit så trött i skolan! Jag skulle ha kunnat lutat mig mot en vägg och somnat på två minuter!

Och sista saken jag vill tala om är min video. Allt bara skiter sig hela tiden. Datorn stänger av sig vid minsta lilla... Längtar tills jag får mer plats på Macen snart!



Da YouTube

Hej! 
Sorry för att jag inte har bloggat, Saga har varit på besök så glömde helt bort att blogga! Meeeen, jag planerar att filma introduktions- videon idag till min youtube- kanal! Har även en DIY- video färdigfilmad! Så staty tuned! Ska duscha o sånt innan jag filmar och redigerar så kommer videosarna kommer antagligen komma upp lite senare ikväll!

Skåda en väldigt fin teckning Saga ritade, haha!!!

RSS 2.0