Black'n'white






90's Grunge










Tröja och jacka H&M, jeans American Eagle, skjorta Lindex, halsband Ginatricot och ett jag har fått, skor Converse

Choker


Här är mitt nya halsband! Har inte sett såna här sen jag var riktigt liten, så det är kul att gamla stilar kommer tillbaka! Ginatricot 49kr.

Hey!

Hejsan!
Idag har jag och min lillasyster och farmor gått i stan. Vi var och kollade på Malmöfestivalen innan den packar ihop för i år! Hittade inget speciellt, förutom ett stånd med en massa smycket som liknade en massa slags löv. Dom var så fina att jag dog lite! :)
Jag gick även förbi Oscar Zia idag. Detta är fan andra gången detta händer! Gick förbi Simon Lussetti på Mobilia i våras, och då vågade inte gå fram och fråga om bild... Hade ju varit lite coolt ju...
Sen blev jag också jättesur för att jag missade när Timbuktu uppträdde. Den enda jag egentligen ville titta på! :( 
Jaja, jag kommer nog få fler tillfällen!

Köpte faktiskt ett halsband idag, men det får ni se imorgon! Har lite saker att göra imorgon, och en av dom sakerna är att hitta på saker till bloggen! Stay tuned!



Dotty dress

Hejsan!
Jag vet att det var ett tag sen! Men helgen innan skolan började var Saga här, och då ville jag inte riktigt blogga. Sen har jag gått i skolan tre dagar, so you gotta understand!

I alla fall. 
Hur söt är inte denna klänningen!? Har letat efter den jättelänge, men har bara hittat i fel storlekar...
Finns i alla fall på H&M för 149 kr.



City of Dreams






Tröja Forever21, jeans Primark, jacka Cubus, skor Nike, hatt Lindex och väska H&M!

Update

Hellu!
Nu är jag ganska klar med designen! Ska bara komma på hur jag får bort den vita kanten vid headern och ändra typsnitt och deras storlekar och sånt! När jag har lyckats ta bort den vita kanten ska jag göra om headern lite, kanske ha en annan bild och rundade kanter. Och jag har äntligen lyckats göra bilderna något större! Så de bilder som jag har laddat upp innan denna design- förändringen kommer se för små ut! Vilket de är...
Jag vet att designen ser väldigt amatörmässig ut, men det är det bästa jag kan göra! Om det nu blir så att min blogg blir större m.m. kommer jag antagligen låta någon annan göra designen, hehe! Men jag är ändå rätt nöjd nu!
 

Test


Ny design

Ni kan nog hålla med om att jag har en gräsligt tråkig design! Bilden ser så höstig och grå ut! Så, jag håller på att fundera på en ny design, ny header, ny färg, andra typsnitt och sånt! Yippie!
 

Piercing done!

Igår var jag ju som sagt och piercade mig! Jag är aaasnöööjd! Jag är lite röd, öm och svullen, och det förväntas att vara så i några månader! Hon som jobbade där sa att det kan ta från två månader upptill 18 månader tills det läker!
Så, ja, jag kommer lägga upp en bild här. Tycker ni inte om piercingar eller inte klarar av att titta på en piercing eller ett öra så scrolla ner lite!
 

New bag


Jag ääälskar min nya ryggsäck! Tänker ha den till skolan, hoppas den inte är för liten! Kostade 299 kr på H&M!

Yesterday's eyemakeup


Lite dålig bild men, jag hade lite tråkigt så jag sminkade mig väldigt mycket igår! Blev mer ögonskugga, bronzer, cateye o sånt!

Quick update

Hejsan!
Förlåt, jag lovade er ju att blogga idag men det gjorde jag ju obviously inte. Men, jag har fotat min outfit idag. Ska redigera bilderna lite, sen kommer det upp här!

Och gissa vad jag ska göra imorgon! Jag ska pierca mig! :o
Gaaaah, jag har väntat hur länge som helst på detta!!! Jag är asnervös! Man undrar ju liksom om det ska göra ont? Jag tror att piercingen heter Helix, jag vet inte om det är placeringen som heter så eller det stället på örat heter så. I alla fall, vet inte var det är så får ni Googla. Rätt så svårt att förklara med ord!



Tyskland

Hejsan! Just nu befinner jag mig i Tyskland och jag kommer mestadels inte ha internet så nu får stå ut tills på söndag! 



RSS 2.0