Lillasyster och jag ska sova på terassen inatt!





T-shirt dress










Klänning från H&M, jacka från Cubus, hatt från Lindex, ringar från Ur&Penn, halsband från Alska Guld och skor från Converse!

Detta är då gårdagens outfit! Älskarälskarälskar! Detta känns så jag! Enkelt, bekvämt men ändå snyggt! Haha, nu när jag ser på bilderna: vilken jäkla man jag har!

The hat







Hehe, liten bildbomb! Kunde inte bestämma mig för vilka bilder jag ville ha, så tog nästan alla! I alla fall, hatten är från Lindex. Kostade mig 199 spänn! Loooove it!

Busy day!

Ok, ljög i rubriken. Dagen har varit allt annat än busy. Låg på stranden och göttade mig hela dan. Hoppas jag har blivit något brunare! 
Efter det duschade jag och sedan stack jag och mamma och lillan till Emporia. Skulle fixa till en kedja på ett halsband. Gick även in och letade efter en fin hatt, och gissa vad jag hittade på Lindex!? Den perfekta ullhatten! Kommer använda den alot i höst! Bilder på den och dagens outfit kommer imorgon!

Sedan insåg jag att redan på lördag ska jag åka till Tyskland! I en vecka ska vi bo på landet några mil utanför Berlin! Vi kommer ha det supermysigt! Sedan är det en till vecka med ledighet ungefär, sedan börjar skolan... Hjälp!



Tivoli

Nu sticker hela familjen plus farmor och lillkusin till Danmark. Vi ska först gå på Strøget, kanske något museum och sen till Tivoli! Kommer inte kunna blogga undertiden jag är i Danmark. Så vi ses imorgon! 



Croppie toppie!










Kjol och topp från H&M, halsband från Alaska Guld och skor från Converse!

Min video!

Haaaj!
Såå, nu ska ni få se min video!
Och innan ni kommenterar en massa så ska jag bara klargöra några saker!
1. Jag pratar engelska eftersom jag dels tycker det är spännande och kul och dels för att fler människor kommer förstå mig!
2. Jag vet att bildkvalitén suger, men det kommer antagligen vara fixat till hösten!
 
Drumrolls please! Här är den!
 
Direktlänk till min kanal: https://www.youtube.com/channel/UC9D5qrmzX3IXFxtzulB20Tg
 
Jag skulle bli sååå himla glad ifall ni kunde prenumerera, gilla och sånt!

Glad tjaj!

Hejsan!
Vet ni vad? Idag laddade jag upp min första video! Kvalitén är urdålig, men en ny dator planeras att vara inköpt till hösten och då kommer problemen vara lösta! Jag länkar och sånt grajs när jag startar en dator, vilket antagligen kommer bli imorgon!

Idag hämtade jag min bettskena som jag ska sova med. Kunde inte sluta skratta åt mig själv när jag skulle säga "linsvätska". Lät som den där ormen i Djungelboken. Ka? Eller som sir Väs i Robin Hood. Jaja, den är lite obehaglig, skulle gärna velat ta av mig den. Men men. 

Imorgon bär det av till Emporia! Ska köpa en iPad med farmor! Hihi, hon tyckte väldigt mycket om den när vi visade för henne hur den fungerade och vad man kan göra med den!



Dumma mej

Hejsan!
Lilla smarta jag hade inte satt i minneskortet i kameran, så inga bilder blev det! Typiskt mig...

En bild från mobilen blev det i alla fall...

Skanör

Nu ska hela familjen till Skanör! Det ska vara en marknad där så det ska vi titta på, sen tänkte vi slänga Daisy i havet så hon får svalka av sig! Har kameran med mig så ni kanske får några bilder!
Och angående om igår är jag ledsen för att jag inte bloggade mer. Det blev mer än ett dop! Det blev ett bröllop också! Sen efteråt satt vi bara på uteplatsen (det var sååå skönt!) i några timmar innan Evelina och jag gick och köpte godis medan mamma och pappa stack iväg nånstans med några kompisar på stan. Evelina och jag tittade på en film, The Host, och sedan satte vi på jättehög musik och bara larvade runt!




Dopdax

Hejsan!
Är just nu påväg till ett dop! Bloggar efteråt!



Yddingen

Hejsan! Idag är det varmt så vi tänker sticka och bada i en sjö med Daisy som heter Yddingen. Bloggar sen efteråt!
Happy friday!



Off the Wall







Linne och shorts (fuskskinn) från H&M, klocka från Regal, solisar från Ginatricot och skor från Vans

Förlåt för de suddiga bilderna! Såg det inte förren efteråt, men ville ändå ha med bilderna för jag hade så bra poser, haha! 

New hair!





Idaaaag klippte jag mig och då gjorde jag en gardinlugg, och jag är såååå nöjd över att jag gjorde det! Har sett att Zendaya, Fanny Lyckman och Nicole Falciani också har det och det är sååå snyggt på dom! På bilderna ser luggen lite konstig ut, men plattar man det så blir det bra! Men jag måste också säga att det är lite ojämnt. På ena sidan faller det jättefint och gå snett nedåt, medan på andra sidan är den ganska rak. Får se om jag fixar till det eller inte! Annars är jag supernöjd!

Active day!

Hejsan! 
Idag jag gick jag upp rätt tidigt, vid elva, vilket är tidigt för mig på sommarlovet! Klockan ett befann jag mig hos tandläkaren för att kolla om min spricka har förvärrats. Som tur hade det inte gjort det, hon sa att det inte fanns något. Men istället fick jag en bettskena som jag ska sova med, eftersom jag har märkt att jag biter ihop jättehårt när jag sover, vilket gör att jag får ont i tänder och käke. Den bettskenan är rätt så mjuk för att se om jag gnisslar också. Roligt att veta, eller hur? :)

Sen efter när jag kom hem gick jag ut sprang ett par kilometrar och gjorde ett styrkepass efter det. Jag försöker komma in i en "tränings-rytm", så att jag kan uppnå mina mål på riktigt!

Nu tror jag mamma blir stolt över mig: jag städade under sängen! Där låg kläder, strumpor, några hårklämmor och gummiband, en penna, diadem och några damråttor. Grejerna har blivit undanplockade och dammet har blivit uppsugat nu känns det fräscht på mitt rum på riktigt!



5 seconds of summer


Hejsan! Vet ni vad? Nästa år, den 12:e maj, ska jag gå på konsert. Ska se dom där. På bilden däruppe. 

Konfirmationen

Den 5 juli 2014 konfirmerade jag mig. Jag var på läger i två veckor på Södra Hoka kursgård i Blekinge med 31 andra konfirmander. I had a blast! Jag hade jätteroligt! Även fast man inte direkt troende (som jag) så rekommenderar jag att göra det om ni funderar på det! För jag tycker att lägret inte bara handlar om Gud, utan man pratar också om sig själv och hur man ska vara mot andra. 

Sedan kom då den lördagen jag hade stressat mig lite över. Tänk om jag gör fel? Tänk om jag snubblar (hade rätt svåra klackar på mig)? Tänk om jag läser för tyst? 
Den dagen var det jättevarmt, och jag skulle ha nedsläppt lockigt hår. Och mitt hår är så tjockt, och det såg alldeles förjävligt ut efter duschen. I bilen försökte jag fixa till mina skor och under tiden råkade jag riva sönder pappret där texten jag skulle läsa stod. Senare under gudstjänsten stod jag där med ett tänt ljus och två bitar papper med lite utsuddad bläck. Men jag läste rätt ändå! (Pust)
Som sagt var det jättevarmt. Och så skulle vi ha långärmade kåpor och tight krage på oss. Kändes som om jag dog. 




Innan vi gick hemåt bytte vi såklart om och så fick vi varsin bibel och psalmbok.  
När vi kom hem dukades Italien-inspirerad mat fram. Pastasallad med pesto, salami och nån saltad skinka, fuccacia, brieost, tomat- och mozzarellasallad och kycklingspett. Såå gott! Efteråt bjöds det på en marängkaka med lemon curd, grädde och jordgubbar, men det glömde jag fota. 


Över till presenterna!
OBS! Jag vill absolut INTE skryta om vad för presenter jag har fått! Jag gör detta endast för att jag tror att några kanske är intresserade av att veta. Jag är jätte- tacksam för allt jag har fått! 

Först och främst fick jag jättefina blommor! 
Fick egentligen tre buketter, men en vissnade innan jag hann ta bild!




Fick också fina kort! Den med den stora presentgrejen på är ett presentkort!
Nu ska jag äääntligen gå och pierca mig! Gissa var!
Fick en body scrub med min favoritdoft!
Kolla så fint det är?! Halsbandet är "special- beställt". Är ni intresserade av namn-halsband så kan ni köpa det på Mobilia inne på Alaska Guld!
Fick följa med och peka ut vad jag skulle kunna tänka mig i present, så man hade ju en liten aning på nästa sak(er)! 



Ååååh, dom är så fina att jag knappt vågar röra dom! Som bilderna säger så är grejerna ovan från Thomas Sabo! Dör fin- döden. 

Såå, detta är pretty much min konfirmation- upplevelse! Och som sagt, jag har haft jätteroligt och är väldigt tacksam för allt! Ångrar inget!

We don't have to be ordinary

Hejsan! 
Jag är fullt medveten om att det var nästan två evigheter sen jag bloggade här. Har liksom inte pallat eftersom i ungefär tre veckor har väldigt  aktiv inom kyrkan kan man väl säga? Om ni har levt under en sten så kan jag berätta att jag har varit på konfirmationsläger i två veckor (mer om lägret en annan gång) och den veckan man kom hem hade vi fotografering och träffar. Sedan var det dags för själva konfirmationen på lördagen (mer om det imorgon!). Saga sov över här från fredag till söndag, sen följde jag med henne hem på söndagen och stannade till tisdag. Hade inte lust att blogga då, så det gjorde jag inte. Men imorgon har jag plenty of time, har redan planerat några inlägg jag ska göra imorgon! Ses då!



Utomhusmys!






Gubba gubba! :)


Jordgubbar med mjölk och socker är det bästa!

RSS 2.0