Lights

Jag skulle ju visa hur mitt fönster ser ut nu!
Före:
Efter!
 
 

New in

Som jag sa tidigare har jag handlat nya skor idag. Fick även bli några par örhängen. Och igår köpte jag ett slags pannband, men just nu hittar jag inte det så ni får se det imorgon!
Skorna kostade 599 kr på rea, och örhängena kostade 79 kr.
Lite kassa bilder, men ni får se dem mer i outfit- bilder. Ääälskar att de är i mocka och inte helt svarta, utan lite mer grå typ. De är i storlek 39 och jag brukar ha 40, men både mamma och hon som stod i kassan sa att de skulle töja ut sig lite.Så nu har jag gått omkring med dem i huset i ett par timmar!
 
Förresten, skorna är köpta på DinSko och örhängena på Glitter.

Handlat skor


Hellu! Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har inte haft datorn på de senaste dagarna. Jag har precis handlat nya skor! Ni får se sen plus en massa annat!

Ljusslinga

Aaaah, är så jäkla glad!
Jag har sagt till mamma att jag vill ha en ljusslinga att vira runt min gardinstång, och gissa vad hon kom hem med idag?! Fel, om  ni inte gissade på ljusslinga, annars hade du rätt! Ser såå fint ut! Ni får se imorgon!




Put this song on replay

Gaaash, är så trött men vill ändå bara läsa.
Har börjat läsa en bok som heter "Helena", oh shit kan inte lägga ifrån mig boken!
 
 

Outfit




Skjorta från BikBok, jeans från Levi's, klocka från Regal, örhängen från Guldfynd och halsband från Ginatricot. 

Asså så jäkla kallt det är! Var på träning med hunden idag och jäklar! Det tog jättelång tid innan jag fick tillbaka känseln i mina fötter! Måste köpa fodrade skor!

nike air max

Gaaaah, jag dööör så snygga Nike Air Max är! Jag ska definitivt hålla utkik efter ett par när jag är i USA! Kanske i nåt häftigt mönster, äälskar de svarta med leopard och rosa, eller på ett par rosa eller blå!
Jag hoppas de inte är lika dyra där som det är här i Sverige! Ett plus är att alla som äger sånna här skor säger att de så sköna. Tummen upp!

Favourites from Lager 157


Här är några favoriter jag plockade ut på Lager 157! (Kollade på deras hemsida)
Jag tror jag har fått nån drill på Bondelid! Snygga kläder, kan man ju säga! Haha, blir osäker på om jag använder ordet "drill" i rätt sammanhang haha!
Och priserna, jag ger två tummar upp!

Konfirmation

Ska ni konfirmera er?
Jag ska göra det nästa sommar.
Det visade sig att det var ett slags möte i lördags som man var tvungen att gå på. Jag och Elionor ska gå på samma konfirmationsläger, men på mötet såg vi två stycken som i vår klass som också åka på lägret, dessutom en som i vår parallellklass och två som hade gått i vår klass innan. Så då är vi inte helt ensamma, haha!
 
På mötet läste de upp nåt slags schema som kommer gälla varje dag. Jag fick uppfattning om att det är väldigt... strikt. Men jag är säker på att det är upplevelse värd att uppleva!
 
Ska ni också konfirmera er? Hur tror ni det kommer bli?
 

Önske- outfit

Jag hade då inte sagt nej till att gå runt så här!
Tycker det ser väldigt snyggt att bryta av det klassiska (kavajen, väskan och halsbandet) med det lite tuffare (jeansen, skorna och tröjan)!
Vad tycker ni?
Ni hittar alla sakerna på H&M.
 

Lockig

Förresten! Glömde att visa hur mitt hår blev efter jag hade följt råden jag läste!





On repeat


Fler inlägg kommer imorgon

 

Get your back off the wall

Tröja och jacka från H&M, Byxor från Kappahl, Sjal från Cubus och skor från Skopunkten
Gash så nöjd är med dessa bilder!

Today

Från att tro att detta skulle bli en toppendag slutade den i tårar. Hände ett par skitsaker i skolan idag, så det kändes skönt att sen komma hem till mamma och ha pepptalk. Skönt att veta att mamma har upplevt samma saker och känt likadant. Så att man inte känner att man får runt och är ensam om det utan att kunna prata med någon. 

Unnade mig själv med en Veckrevyn

Daily makeup

Hejhopp bloggen!
Idag bestämde jag mig för att vakna lite tidigare, endast för att kunna duscha innan skolan börjar. Asså ni som inte har gjort det förut, det är så skönt! Speciellt nu på vintern! 

Annars då. Jag ska snart sticka till skolan så jag skriver detta i lite stress. 
Jo, jag hade tänkt visa vad jag sminkar mig med varje dag!

En BB- cream från Garnier i färgen Light/clair
Mascaran Million Lashes från L'oreal, faktiskt riktigt bra!
Och till sist en ögonbrynspenna från H&M i färgen light brown

Griffitiwall

Tröja och sjal från Cubus, jeans från VeroModa, jacka från H&M, skor från Skopunkten, mössa från Ginatricot och väskan är gammal
 
Visst är det ett fint ställe att fota på? Jag tycker Elli blir så bra på bild och skulle mer än gärna ha en liten photoshoot någon helg! Vi ska nog hit på fredag igen för att fota lite outfitbilder. På fredagar slutar vi vid ett- tiden och då hinner vi fota innan det blir mörkt!
 
På tal om helg!
Hela min helg är fullspäckad!
Först "tidigt" på morgonen (asså tidigt för en helg) ska jag dela ut min allra sista reklam! Woopwoop! Sen bär det hem till farmor och farfar. Där vankas pepparkaksbak med kusinerna! Det har blivit en tradition för ass att göra det varje år vid jul! Har gjort nu i... sen jag var fyra kanske, så det blir i tio år!
Ääääälskar pepparkakor!
Söndag ska jag på teater! Närmare bestämt en musikal! En Kal P Dal musikal! Då får man äntligen klä upp sig littegranna!
Så man kan inte direkt säga att jag kommer gå rastlös!

Bananglass

Var inne på en blogg och såg ett väldigt enkelt recept på bananglass!
Bara mosa en banan och ställ det i frysen tills den har stelnat. Jag hade under tiden i skolan, men man kan också ha den under natten. Sen när bananen är frusen låter du den tina lite så att det blir möjligt att mixa den! (med stavmixer)
Mixa sedan tills den får en glasskonsistens!
Jag lyxade till min med hallon och riven kokos!
Jag tyckte det smakade sådär... Smakade banan och is, haha! Inte världens bästa glass enligt mig, men en nyttig en!
 
Förresten, det kan se ut på bilderna att jag har tagit dessa bilder sent på kvällen men sanningen är att bilderna är tagna klockan tre på eftermiddagen. Det har blivit så jäkla mörkt nu! Man sitter i skolan mitt på dagen, ändå ser det ut som om det håller på att bli kväll! Har ni det också så hos er där ni bor?

This or that

Sommar/Vinter
Sjunga/Dansa (gillar båda)
Julafton/Födelsedag
Rosa/Blå
Tidning/Bok
Kjol/Klänning
VeroModa/Cubus
Twilight/Hungergames
Halsband/Armband
Vatten/Läsk
Skola/Lov
Havet/Pool
Vaken/Sova
Instagram/Facebook
Hallon/Jordgubbar
Vampire Diaries/Gossip Girl
Tv/Dator
Blåbär/Hallon
Youtube/Facebook
Mjölk/Vatten
Boyfriend/As long as you love me
Choklad/Vanilj
Lakrits/Surt
 

Plugg- time!

Dags att plugga lite!
Kanske sitter lite sent på kvällen, och jag kanske är ganska osmart och jobbar på detta när detta ska vara inlämnat imorgon... Skitsamma, bara det bli gjort!
För att underlätta pluggandet lite dricker jag chai- te, äter päron och har en en liten (sovande) Daisy som sällskap!
 
Och jag måste bara säga till er som är yngre än mig och går i en klass under 8:an.
GÖR det ni ska! Skjut inte upp det, strunta inte i det. Bara gör det! Så får ni inte ta skit för det senare. Det kommer underlätta såå mycket för er senare i högre klasser! Du kommer tacka dig själv bara du gör det du ska i skolan.
Och jag VET hur jobbigt det är. Jag har fortfarande inte lärt mig att vara förberedd, påläst och inte göra det i sista stund. Men jag jobbar på det.
Jag kände att jag var förberedd förra veckan då vi hade matteprov. Jag tog alla stenciler man kunde och räknade dem ett par dagar innan. Hade jag inte gjort det hade inte kunnat skriva så många svar som jag gjorde då. Efteråt kände jag mig nöjd. Skitsamma vad betyget blir, jag har gjort vad jag hade kunnat den gången, men kommer försöka göra bättre nästa gång. Jag kände mig så otroligt stolt över mig själv! Att jag själv hade tagit initiativ och pluggat så mycket jag kunde, och som pris fick jag fler lösta uppgifter, därefter (förhoppningsvis) bättre betyg, och därefter så många fler möjligheter senare i livet! Bara det lilla kan få en att ta tag i det på riktigt och få fler saker att bli rätt. Då kommer du få det fint sen i livet!

Jeffrey Campbell

Jag bara älskar Jeffrey Campbell´s Lita- skor!
Kolla bara så snygga de är!
 

New favourite song


Bästa Saga!

Jag har ju helt glömt bort att nämna att min bästis Saga fyllde år i torsdags! MASSIVT GRATTIS! Tur att jag inte glömde bort att gratta henne då, haha! Hade varit såååå pinsamt!
 
Ni har väl inte missat att Saga har en egen Youtube- kanal? Hon lägger upp helt fantastiska nagel- tutorials!
Sök bara på sagasnailart så kommer det upp!
 

-_- :( :o

Hej, hemskt ledsen för den helt inläggslösa helgen! Ska verkligen försöka skärpa mig!
Jag kan säga att jag jobbar en helg till sen är alla mina helger fria! Det betyder mer inlägg! Yaaayy!
 

ensam hemma

Nu har jag det mysigt!
Varken föräldrarna eller lillan är hemma, det är bara jag och Daisy!
Så jag har fått en pizza man värmer i ugnen och en Festisdricka! Älskar Festis!
Och nu börjar Idol! Nu är det fest!

hur ska jag ta hand om mitt hår?

Ni fattar inte hur länge jag har tänkt på mitt hår.
Efter varje tvätt blir det som en j*vla risbuske (efter att det har torkat och jag har borstat i genom det).
Men så har jag märkt att om jag låter det lufttorka med lite spraybalsam blir det faktiskt lite vågigt! Men så klart måste man ju borsta håret igen någon gång, och då börjar visan om.
 
Så jag vände mig till min mycket goda vän...... Google!
Där sökte jag "Hur vet jag om mitt hår är vågigt?"
Då kom sidan lockig.se upp. Jag har förut varit inne på den sidan när jag sökte lite om balsammetoden. Balsammetoden innebär att man bara använder balsam i sitt hår, vilket då ska återfukta håret och eventuella lockar/vågor ska dyka fram. Jag har funderat på att testa på det, men det är så svårt att hitta "godkända" produkter. Så nej, man kan inte använda vilket balsam som helst. Det måste vara utan typ sulfater, alkohol och annat som jag inte kommer ihåg.
 
Men i alla fall.
Där stod det en väldigt bra fråga (min fråga då alltså) och hon beskrev sitt hår precis som mitt! Och där stod även ett väldigt bra svar!
I svaret stod det att hon hade vågigt hår. Men man borstar ut dem och därför blir håret som en volymbomb.
Några tips var att torka håret med en gammal t- shirt. Frotté- handdukar skapar mer frizz.
När håret var blött skulle man krama in hårgelé och sedan låta det lufttorka. Då skulle man få fram sina naturliga lockar och göra så att de höll länge.
Man kunde också strunta i att ta i hårgelé och låta det självtorka efter att ha varit "inslaget" i en t- shirt.
Jag ska i alla fall prova torka håret i en t- shirt ikväll när jag ska duscha!
 
Vad har ni för tips? Nån bra produkt?
 

Senapsgult

Tröja från NewYorker, byxor från Levi´s, jacka från H&M, sjal från Cubus, skor från Converse och halsband från Ur&Penn

My lovely ring!

Gud, så glad jag blev när jag hittade den! Trodde jag hade blivit av med den!
Köpte den på Ur&Penn för 40 kr. Köpte också en nästan likadan, fast med ett hjärta!
 

New nails

Hello!
Nu tänkte jag visa er mina naglar som jag fixade i går. Såg en bild på Sagas instagram (@sagasnailart) att hon hade gjort en sån här design och jag tyckte den var så snygg så jag gjorde den på mina egna naglar!
 
Använde ett lila nagellack från Kicks: Midsummer Lily
Ett rosa från Essie: Status Symbol
Och en blå som jag har fått i en tidning haha!
Under det använde jag ett vitt från Kiss, så att färgerna blev starkare.
Jag målade på de tre färgerna på en makeup- svamp och duttade det sen på mina vita naglar. Därefter använde jag ett svart nagellack med tunn pensel från Kiss.
Resultatet:
Vad tycks?

#beforeidie

 

Teenager Post

Antingen passar dessa texter mig och mina åsikter väldigt bra, eller så är de bara roliga!

Gotta love WeHeartIt

 

imon så!

Idag har jag för det mesta inte gjort ett skit, så fråga mig inte varför jag inte bloggade något idag... För svaret kommer bli jag vet inte...
 
Har i alla fall gjort en nageldesign. Blev faktiskt riktigt nöjd! Visar imon!
 
Jag kommer sätta mig ner ett tag nu och göra en massa inlägg tills imon, som kompensation till att jag inte bloggade idag! :)
 

Friday´s and today´s outfit

Tröja från GinaTricot, jeans från Vero Moda, jacka från H&M, örhängen från Glitter och skor från Converse
Anlednigen till att detta blev både fredagens och dagens outfit var för att idag hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig. Dessa kläder låg framme så jag tänkte "Varför inte?", det är rent och snyggt!

life update

Hello bloggen!
Idag har jag förhoppningsvis delat ut min sista reklam. Skickade iväg ett mejl för några minuter sedan där jag skrev att jag ville säga upp mig. Ni som inte har jobbat som reklamutdelare förut vet inte hur jobbigt det är. Det tar hur lång tid som helst, en till en och en halv timme för att sortera och sedan runt två timmar till att dela ut. Det har tagit så mycket tid från min fritid. Behövt säga nej till kompisar när dem frågar om man vill träffas en stund.
Jag brukar få hem posten på torsdagar, då jag är hemma hos mormor och morfar och sedan sticker därifrån till studion och sjunger lite. Så jag har fått sitta på fredagar efter skolan och sortera, vilket inte är så bra för mitt humör... Kommer ihåg att jag en gång blev så irriterad för en småsak att jag kastade iväg tidningarna jag hade i handen tvärs över rummet. Det räckte att en liten sak gick fel för mig och jag brast nästan ihop, eftersom jag redan var så trött på det.
Det känns askonstigt att säga men; det känns skönt att inte ha det här jobbet längre.
Men det är inte så att jag säger att du inte borde ta ett sånt här jobb. Det tar mycket tid, och tålamodet till det hade inte jag. Men det är ett bra sätt att tjäna lite pengar på, inte så mycket men det är i alla fall något!
Det är bäst att du har något att spara till, då hjälper det dig att fortsätta! (ifall du inte känner dig så motiverad)
 
Och de senaste dagarna har jag tänkt på hur mycket mina vänner betyder för mig. Det är obeskrivligt. Jag är så glad över att jag har dem. Jag har en speciell vän som jag har känt ända sen vi började på dagis. Och vi ses ännu, inte lika ofta eftersom vi bor ungefär två mil ifrån varandra nu. Varje dag som går utan att vi ses känns det som att vi glider mer och mer ifrån varandra, men när vi väl ses känns det som att vi sågs dagen innan och att vi kommer hålla ihop tills vi dör. :)
Och sen har jag också en annan vän, som jag inte har känt lika länge, men är trots det står hon mig väldigt nära! Jag är med henne nästan varje dag, så det gör att vi har en massa gemensamt.
Men de senaste dagarna har jag verkligen fått reda på hur högt de värdesätter mig, och då "kom jag på" hur mycket jag värdesätter de också. Helt sjukt! Skulle aldrig kunna stå ut med att vara sur på dem eller att dem skulle vara sura på mig! Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dem.
Jag har inte så många vänner, men jag tycker bättre om att ha få vänner som jag står nära!
 
Shit, blir helt känslosam nu, sitter nästan och gråter. Var glad över de vänner du har! Du behöver inte ha tusen vänner på facebook och ett helt gäng med kompisar omkring dig varje dag för att må bra.
Självklart får du ha många kompisar om du vill, jag menar inte att du borde ha mindra vänner.
Jag bara menar om du i alla fall EN nära vän, blir du rik! :) (självklart inte rik på pengar, men på en massa annat!)
 
 

Little black dress

 

my day

Hej!
Vet ni hur skön dag jag har haft idag? Inte klätt på mig någon speciellt (alltså mjuk tröja och mjukisbyxor) och inte sminkat mig eller fixat håret.Verkligen så skönt!
 

Inspo

 

Faves from ginatricot


Måste bara säga, hur fin är inte klockan?!

BAD BOYS

Min nya obsession.
Så bra! Älskar texten och basen som kommer i refrängen! Synd bara att den inte är längre än 2:14...

Sleep tight in pyjama- pants!


Haha, ok trodde inte det skulle synas så här mycket så det är lika bra att säga sanningen. Ni ser att det är konstiga kanter runt några av byxorna? Det är för att det blev en svart ram runtom den och det ville jag inte ha! Och eftersom jag bara använder Paint, hehe, finns det nog inget mer effektivt än att radera det för hand!
 
I alla fall, tillbaka till saken.
Riktigt sugen på att köpa ett par pyjamasbyxor, och här har jag plockat ihop mina favoriter! Eller de rosa är inte riktigt en favorit, men de var så söta så jag var tvungen att ha med dem!

Today's









Tunika snodde jag från mamma, jacka och strumpbyxor från H&M, mössa från GinaTricot, halsduk från Cubus, örhängen från Glitter och skor från Converse!

Jupp, här får ni då ett par kassa bilder på hur jag ser ut idag, men det får passa! Ska försöka komma ihåg att använda kameran mer!

Easy and fancy shirts from GinaTricot

Alla är från GinaTricot, kostar 129 kr per styck.
Hur snygga är inte dessa tröjor? Gjorda av så mjukt och skönt tyg och kan matchas med allt! Själv går jag och kikar lite extra på den gråa...

Sitter i NO- salen och har tråkigt



Nämen, tjena Elli!
Efter skolan kommer jag lägga upp dagens efter skolan!

Pics that didn´t make the cut

När jag tar bilder på mig själv för bloggen blir det väldigt många. Mindre än hälften av bilderna jag tar publiceras. Och alla bilder är inte så granna...
Ni ska nu få se dem bilder som annars inte kommer med.
 
 

Not today

Nä, precis, inte idag.
Idag blir inte den dagen då jag kommer med många inlägg. Men ska fixa några till imon och till fredag!
Kolla så jävla fin bild på Elli! (blogg HÄR)
Det är liksom mörkt omkring henne, men själv lyser hon!

Kan jag inte bara få vara som jag vill? Se ut som jag vill?

Det är så j*vla jobbigt att gå i grundskolan. Speciellt nu i mellan/högstadiet. Inte för att jag har svårt på lektionerna. Inte för att vi får många prov och läxor. Utan det då folk börjar utveckla sig. Skaffa sig sin personliga stil och åsikter. Då man har gått ifrån lågstadiet där man tyckte om en om denne ville dela med sig av pennorna eller vara med i leken. Det var så himla enkelt då. Då brydde man sig inte skit om vad man hade på sig eller att tycka något speciellt om någon annan. Men den tiden är helt förbi.
Personligen tycker jag det är väldigt kul att hitta min klädstil och börja klä mig efter vad jag tycker är snyggt. Men ibland vågar jag inte. Varför? För att jag hela tiden:" Vad kommer de andra att säga? Vad kommer jag få för kommentarer om detta?"
Och det är där felet kommer. Varför tänker jag så? För att jag har blivit utsatt för det. Andra har kommenterat vad jag har på mig, och inte alltid på ett positivt sätt. Och de kommentarerna har eggat in sig i mitt huvud och byggt bo där. Jag försöker gång på gång övertala mig själv att skita i vad de andra tycker. Det funkar för en stund, men muren jag hade byggt rivs ner mer och mer för varje kommentar jag får. Ibland behöver någon inte ens säga nåt. Det räcker att jag tror att någon tror något om mig. Att en blick jag får betyder att denne redan har bedömt mig på ett negativt sätt. Så en del har med att göra vad jag själv tycker.
 
Till en annan sak. Ni kanske har märkt att jag har röda kinder. Det är inte för att jag har ansträngt mig eller för att det är kallt ute eller att jag har överdrivit med rougen. Jag har det hela tiden. Men jag går på laserbehandlingar för det nu. Och det funkar, men det går väldigt långsamt. Så det har varit värre. Jag började med behandlingarna förra vintern! Det gör ont att göra det, men det är så värt det om det gör att jag inte längre konstant kommer ha röda kinder. Självklart kommer det tillbaka som alla andra när det är kallt ute eller när jag har ansträngt mig.
Men SÅKLART har jag inte kunnat få gå runt så runt så hur som helst! Nähe du! Klart man ska få lite kommentarer om det! (för er som inte förstår så kan jag förklara att jag är ironisk)
Jag har fått kommentarer som "Dina kinder är röda" (nähe, är det sant?!), "Varför är du så röd om kinderna?"
Dessa kommentarer är i och för sig inte så negativa, men att få höra sånt om och om igen bygger precis inte på självförtroendet. En negativ kommentar jag kommer ihåg är "Shit, kolla pyromanen!"
Jag menar bara varför?! Kan inte jag bara få gå förbi personer med mina röda kinder utan att få en sån pik?
 
Men mobbing över huvudtaget. Kan inte jag få se ut och göra som jag vill utan att någon börjar tycka och säga saker om mig? Och alla andra? Att mobbas är så j*vla onödigt! Det är ju bara kul för den som gör för stunden! Och jag slår vad på att de aldrig skulle göra så utan sitt kompisgäng bakom en. Att mobbas gör dig bara rik för stunden. Vad kommer du ha för nytta av det sen när du blir äldre? Ska skaffa jobb? Ingen vill anställa någon som är elak!
Jag och mamma kom och pratade om det i bilen påväg hem från en laserbehandling. Då sa hon:
"I grundskolan kommer de vara de populära, men vänta tills du kommer upp gymnasiet. Det är då folk börjar acceptera att alla får vara som de vill. Du kommer få din revansch. Vänta du Emilia, din tid kommer."
(ok, inte exakt så, men ganska så likt.Sista meningen är i alla fall ett citat!)
 Shit, långt inlägg, men jag kände att jag bara måste skriva av mig detta. Nu har ni fått reda exakt på vad jag tycker.

Gonna spoil you with updates

Hello!
Eftersom jag har varit en sån dålig bloggare senaste tiden tänkte jag nu skämma bort er lite med mycket inlägg! Jag har några idéer på vad jag kan göra! Nu direkt tänkte jag börja skriva en sak jag har tänkt på länge, och jag har bestämt mig för att vara helt ärlig. Inte så ärlig som man menar att jag kommer avslöja en hemlighet, utan berätta saker för er jag annars kanske inte skulle ha gjort.
 

Rainy Day

Hello!
Idag har det regnat nästan hela dagen. Jag försov mig imorse och hann inte äta frukost, vilket resulterade att jag gick med kurrande mage och huvudvärk tills det var dags för lunch. Men dagen blev lite bättre när man fick gå en halvtimme tidigare. Men det fortsatte att regna tills det var dags för agilitykurs med hunden, men det gick bra ändå! Det var sista gången idag. Och imorgon ska jag gå på en annan kurs, lydnad. Daisy kommer bli så duktig efter alla kurser jag kommer gå med henne!
 
 
 
 

Sowwieee!

Förlåt för den låga uppdateringen denna helg. Har haft något att göra hela tiden lixom!
Lördagen spenderades åt att dela ut lite reklam och sedan åka till mina föräldrars kompisar för att bli bjudna på jättego´ middag! Och dem har skaffat en jättesöt liten valp! Sååå söt! Nisse heter han! :)
Idag fortsatte jag med reklamen. Sedan följde jag med mamma för att hon skulle fylla i sin tatuering och sätta dit lite fler saker till det hon redan hade. Blev jättefint! Sen åkte vi till min moster, de har flyttat så vi kollade in lägenheten. Det var ju tur för henne att vi godkände den, haha! Skojar bah...
 
Fy för, imorgon börjar skolan. Bläh! Och sedan är det fem veckor kvar (tror jag) innan det är dags för vinterlov och då sticker jag till soliga Florida! Jag tror inte att jag har berättat det i denna bloggen, utan den förra... Jaja, så i två veckor i vinter kommer jag vara i Florida. Men don´t worry! I några dagar kommer vi hyra hus och där kommer självfallet vara internet. Dessutom har de väl gratis Wifi på Starbucks? Så ni kommer inte bli utan inlägg i två veckor. Men eftersom jag inte kommer blogga lika bra som när jag är hemma kommer jag göra lite tidsinställda inlägg. Det låter väl bra?
Shit, nu är jag hungrig! Hoppas det bjuds på god mat här hemma!
Pusshej!
 

Lockarna

Resultatet då..
Sanningen är att jag inte alls gillade det, det blev "kantigt" och hur mycket volym som helst! Så jag blötte ner håret... Får väl vänta tills jag får längre hår haha!

Första bilden är på en lock som kom från en Bendy Roller. Andra bilden är på den lilla "bullen" jag rullade upp på huvudet, ni kan också se på samma bild hur det kunde bli "kantigt". Vilken tycker ni är bäst då?

Men hur blev lockarna då?

Jo, det är så här att mina lockar inte blev så bra, men jag har två bilder. Men jag orkar inte lägga upp dem nu så ni får dem imorgon istället!
 
 

On Replay


RSS 2.0