Fler beökare!

Hej!!!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggade hela helgen. Men jag kände inte för att min bästis Saga var här på besök. Vi har inte setts sen början av sommarlovet! Så då kanske ni förstår varför jag inte bloggade?
Måndagar är också en himla dum dag att vara bloggare på. Slutar ganska sent, kommer hem och gör läxor, äter middag innan man sticker till hundträningen. Efter det är man så himla trött! Men jag ska verkligen försöka! Blogga i skolan kommer verkligen inte ske, för att det är så tråkigt att bara läsa: Hej! Går snart in på lektion. Är sååå hungrig! Hejdå!
Så kommer ju mina inlägg se ut i alla fall...
Innan jag går och lägger mig kommer jag nog klistra ihop en eller två önske- outfits till imorgon, så jag i alla fall har nåt att blogga om!
 
Jag såg förresten den dagen jag skrev som mest inlägg, kommer inte ihåg vilken dag, hade jag väldigt "många" läsare! Det är ju himla kul! Jag ångrar absolut inte att jag bytte till blogg.se! Jag fick vänta väldigt länge innan jag fick så många läsare på min förra blogg, så detta känns sååå kul!
TACK!!!
 

Fall wanties

Hello!
Hehe, detta inlägg kom senare än väntat. Menmen! Jag har gjort lite ändringar i bloggen, märker ni det? Jag har gjort bloggen bredare. Så nu ska jag förhoppningsvis få större bilder i inläggen! Sen ska jag bara fixa en snyggare header, ändra typsnitt i menyerna och förstora profilbilden! Sen är bloggen helt klar!
 
I alla fall. Jag har suttit och klistrat ihop detta nu. Det är lite saker som jag gärna skulle vilja åka och titta på nästa gång jag kommer till ett shoppingcenter, vilket antagligen blir i helgen! Men jag vill ändå inte! Jag vill spara pengar till resan till Florida! Jag kommer ju säkerligen shoppa ganska mycket där! Men värmeskyddet kommer jag nog köpa i vilket fall som helst! Det förra tog slut för jättelängesen så jag har fönat, plattat och lockat håret utan värmeskydd jättelänge... Ooopsiee, mitt hår är nog ganska arg på mig nu!
 

Oh no!

Hehe, hejsan!
Bara för att jag sa igår att jag skulle föröska klämma in några inlägg idag är det självklart att något oturligt ska hända! Jag hade tänkt att mobilblogga några gånger medan jag är i skolan, men jag hade på något vis lyckats med att trycka upp kameran. Och där var kameran uppe i typ två timmar och tog hela mitt nyladdade batteri!
Sen när jag kom hem var det dags att jobba lite, sedan göra läxa och jag har inte förren nu kommit åt datorn.
Såååå, ja....
Jag kommer lägga upp ett eller två inlägg till innan jag går och lägger mig men först ska jag titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars!
 

Sorry

Hejsan!
Sorry för dålig uppdatering den här veckan! Har liksom både inte pallat och inte haft tid. Men nu har jag det! Eller inte exakt nu, för snart ska jag sova. Men imorgon ska jag försöka klämma in några inlägg!
Vi hörs imorgon!
 
 
 
 

Testar

 
Detta är endast ett test- inlägg!
 

J´adore la outfit

Blus från Kappahl (fått av mamma), jeans från Levi´s, jacka från H&M, skor från Skopunkten, örhängen från Glitter och klocka från Ur&Penn
 
Vad tycks om dagens outfit? Jag gillar den!
Jag längtar verkligen till då mina glasögon är färdiga! Daisy bet i sönder mina gamla så jag var ju tvungen att köpa nya. Dem är jättesnygga!
 
Till en annan sak då.
Jag ska snart åka och klippa mig. Jag funderar på att skaffa lugg. Men jag undrar om jag skulle ha passat i det? Sen vet jag att jag kommer antagligen sätta upp luggen ganska mycket eftersom jag tycker det är ganska jobbigt att ha hår i ansiktet. Men jag vill ändå liksom "gömma" min stora panna!
Så jag frågar er! Skulle jag ha passat i lugg?

A very fall- ish outfit!

 

Tröja och jacka från H&M, Byxor från Levi´s, sjal från Cubus och skor från Converse!
 

I´m back on track!


Bilder jag tog innan jag gick ut igår.
Äntligen!
Efter flera veckor av lathet och förkylning är jag äntligen ute och springer igen! Känns så skönt! Och nu ska jag försöka hålla detta och göra det varannan dag, om det inte är så att jag blir upptagen med annat.
 
Om ni undrar så följer inte jag någon diet eller nåt sånt.
Om jag ska vara ärlig tror inte jag på dieter. Och jag tror inte heller att det är särskilt bra att dra ner på någon av näringsämnena speciellt inte när man fortfarande växer och utvecklas! Det man kan göra är att äta vanlig mat hela veckan, inte allt för fet mat (alltså sånt som pizza, hamburgare m.m.). Bestäm en dag då du får äta det du tycker allra mest om! Som godis, glass och choklad!
Jag gör själv det misstaget och äter onyttigheter fler än en dag i veckan. Men nu ska det gå! Jag ska bara äta godis och sånt i en dag av veckan och röra på mig varje dag, men jogga varannan. Man behöver inte jogga! Man kan gå en lång promenad! Ta med musik så blir det hela mycket roligare! :)
 
Puss hej!

Bourgogne

 Tröja från H&M, byxor från Kappahl, Örhängen från Glitter och armband från Ur&Penn+ armyjacka och svarta Converse!
 
Så vad tycks om dagens outfit!
Haha, jag sökte upp på Google Translate vad vinröd betyder på franska och det häftiga ordet ser ni i rubriken. Bara en liten sån där "visste du att", jag pluggar franska i skolan. Om jag hade pluggat spanska hade jag skrivit vinröd på spanska istället. Bara för det ska jag söka upp vad det heter...
"Borgoña"
Ganska lika ändå. Och på italienska säger man bordeaux! Visste ni att Bordeaux är en stad i Frankrike? Jag tror man gör vin där så namnet passar ändå rätt bra! (alltså Bordeaux betyder vinrött)
Haha, gud vad jag blev "språklig" där!

Sweaters for fall

Hejsan!
Hösten och vintern står precis bakom hörnet (eller hösten är ju redan här...) och då blir det genast kallare!
Jag älskar att klä mig i sweatshirts när det blir kallare! Dem är varma, snygga och så enkla att matcha!
Så här har jag samlat ihop några snygga tröjor jag kommer kika efter!
Inte alls dyra heller! Me likey!

Hearts and birthday

Hehe, så bra är jag på att komma ihåg att blogga!
Men nu kommer det i alla fall! Jag hde egentligen tänkt att stå ute och fota, men när jag kom hem började blåsa och regna lite grann så jag kände mig inte så sugen på det. Så ni får ett par tråkiga spegelbilder!
Men imorgon tänkte jag nog anstränga mig lite mer till att få till en snygg outfit och be om hjälp med att ta bilder!
Tröjan är från Oasis och byxorna är ifrån Vero Moda.
 
Förresten! Min lillasyster fyllde tolv år idag! Grattiiiiis! Jag håller på att hjälpa henne med att starta en egen blogg, jag länkar den när den är färdig och hon har börjat blogga!
Pusshej!
 

Jag är hungrig!


Hej!
Just nu sitter jag och mina kompisar och väntar i rastsalen. Vi ska äta, men det är typ tjugo minuter tills vi får gå in. Jag är jättehungrig! 
När jag kommer hem kommer det upp en dagens outfit!


Lördagens outfit










Tröja från Cubus, jeans från Vero Moda, halsband från Ur&Penn och Converse på fötterna!
 
Vad tycks om lördagens outfit då? Egentligen hade jag tänkt lägga upp det här igår men det sparades tydligen inte. Detta är fotat i Västra Hamnen för dem som undrar, jag älskar att vara där! Jag är väldigt intresserad av arkitektur och moderna/minimalistiska hus, och det finns det gott om i Västra Hamnen! Dessutom är det vid havet, så ja! Jag älskar att vistas där! Vill gärna åka dit där till helgen igen! Lite mer fotografi då! 
Men vi hörs imorgon!

Agilityträning

Hejsan!
Ser har inte blivit någon bloggning de senaste dagarna för att jag har fixat designen lite. Jag vet, den ser hemskt tråkig ut! Men jag ska be min kompis (ellylife.blogg.se) att ta lite bilder på mig i helgen eller nåt så att ni får en något roligare header! 

Men nu har jag precis blivit hämtad från agilityträningen! Så nu längtar jag efter en varm dusch!

Mysig egopic va? Haha!
Vi hörs sen!

Hej!

 
Hej och välkommen till min nya blogg!
Jag kände att det var dags för lite nytt efter att har bloggat på bloggplatsen.se i två och ett halvt år! Jag är fortfarande en nybörjare när det gäller det här med designen, men jag tror jag börjar få kläm på det!
Bloggen ser lite halvdann nu, men jag kommer hela tiden bearbeta på den så att den blir snyggare och snyggare!
Men jag skulle bara vilja fråga någon: Är det någon som vet hur man förstorar profilbilden? Den är ju jätteliten! Jag har försökt att googla upp hur man gör den större men alla dem inläggen kommer från 2007 (vilket är skitskumt) och ni som bloggar på blogg.se vet att hemsidan har förändrats sen dess!
Men jag kommer blogga här så snart som möjligt, och ta ett sorgligt förväl av min gamla blogg...
Ha det gött tills dess!

RSS 2.0